Manual Service + Owner Kia Ceed 2012+
Manual Service + Owner Kia Ceed 2012+
Hello,
Are cineva / stie de unde se poate gasi un Manual de Service sau Owner ? Eu am reusit sa gasesc unul dar e in limba rusa, nu intelegi absolut nimic, doar poze. M-ar interesa in mod special cel de Service sa ma uit prin el.
Mutlumesc.
Are cineva / stie de unde se poate gasi un Manual de Service sau Owner ? Eu am reusit sa gasesc unul dar e in limba rusa, nu intelegi absolut nimic, doar poze. M-ar interesa in mod special cel de Service sa ma uit prin el.
Mutlumesc.
Re: Manual Service + Owner Kia Ceed 2012+
Multumesc Qalex, am gasit manualul de owner pe site, adica ceea ce am primit odata cu achzitionarea masinii.
Manualul de service tot nu gasesc
Manualul de service tot nu gasesc

- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
Pentru putin. Exista si manual de service din cate stiu acolo. Sau ceva care mie imi da impresia ca este manual de service 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- matei_adrian
- Auto: Kia CEED PE SW
Salut,
Pe site-ul acela pot sa-mi creez cont chiar dacă nu sunt persoana juridică sau service ?
Am un Kia Ceed Sw Echipate Best cu opționale din decembrie 2017 și as dori sa stiu cum pot sa vad si eu manualul de service. Imi trebuie doar asa pentru mine, nu ca as avea nevoie pentru că masina este in garantie.
Pe site-ul acela pot sa-mi creez cont chiar dacă nu sunt persoana juridică sau service ?
Am un Kia Ceed Sw Echipate Best cu opționale din decembrie 2017 și as dori sa stiu cum pot sa vad si eu manualul de service. Imi trebuie doar asa pentru mine, nu ca as avea nevoie pentru că masina este in garantie.
Kia CEED PE SW, Best 1.4 GSL
A reusit cineva sa faca rost de manual?
Aveti idee unde este filtrul de ulei pozitionat?
Aveti idee unde este filtrul de ulei pozitionat?
- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
Ce motorizare ? Ai atasat manual de service motor (partea mecanica) 1.6 T-GDi, Probabil ca toate modele pe benzina au filtrul pozitionat asemanator.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Multumesc frumos,
Eu am 1,4MPI(JD), an 2015, achizitionat acum aproximativ 2 luni.
Eu am 1,4MPI(JD), an 2015, achizitionat acum aproximativ 2 luni.
Super, multumesc.
Si o ultima intrebare, aveti idee ce dimensiune are filtrul de ulei, sau ce dimensiune are cheia de desfacut filtrul de ulei?
Nu am reusit sa gasesc nimic in manualul acela.
Multumesc
Si o ultima intrebare, aveti idee ce dimensiune are filtrul de ulei, sau ce dimensiune are cheia de desfacut filtrul de ulei?
Nu am reusit sa gasesc nimic in manualul acela.
Multumesc
Daca masina este din 2017 ar tb sa aiba garantie. Caz in care ar tb sa geseasca filtru OE sau sa il cumpere de la reprezentata (pt ca ePiesa nu are OE).
La momentul la care voi face revizia masina nu va mai fi in garantie.
Ma gandeam sa evit niste costuri inutile.
Ma gandeam sa evit niste costuri inutile.
Garantia de 7 ani stiu ca e transmisibila ...daca s-au facut reviziile la timp si numai in service autorizat/agreat ...
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
https://www.kia.ro/user/file/pdf/new%20 ... dotari.pdf
Dotarile la ceed 2, poate intereseaza pe cineva.
Dotarile la ceed 2, poate intereseaza pe cineva.
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale