Sa o stapanesti sanatos! Km multi si fara incidente. Asteptam si pozeleinaj wrote:Salut!
Vineri 19/04 am ridicat masina Kia Ceed 1,4tgdi best. Comanda 29/09/2018.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa o stapanesti sanatos! Km multi si fara incidente. Asteptam si pozeleinaj wrote:Salut!
Vineri 19/04 am ridicat masina Kia Ceed 1,4tgdi best. Comanda 29/09/2018.
Sa o stapanesti sanatos si km multi fara invidente. Sa ne arati si poze cand ai timp!iLLro wrote:Hello!
Am ridicat masina vineri pe 26.
Dupa 2 zile sunt foarte multumit de masina! 1.4tgdi e foarte misto ca motorizare iar masina se simte extraordinar de misto fata de ultima experienta kia cu un ceed sw 2007 1.6 bezina...
Masinile care vin de pe transport sunt pregatite in curte, li se pune lichid de parbriz si alte zemuri de au nevoie, primesti si o foaie cu ce au facut inainte de predare.
Bafta celor care asteapta, merita!
Ati aflat ceva despre termenul de livrare?Dealer-ul meu spune ca masina este la Curtici,dar abia 2 mai transportatorul incepe munca,de aceea nu stie daca ajunge saptamana viitoare....ce spune dealer-ul dumneavoastra?Are o data exacta de livrare?Un coleg a avut termen de productie pe 16 aprilie si a ridicat masina pe 26 aprilie .Eu nu inteleg cum se aduc si se impart masinile de la Curtici in tara.alexandra.dima wrote:Azi m-a anuntat dealerul ca s-a fabricat ieri masina, cu estimat de 14-20 de zile sa ajunga in tara. Comandata pe 29 nov, 1.4 tgdi 7 dct
Dealerul zice ca masina e la Arad si ca datorita sarbatorilor incep transportul pe 3-4 mai cu data estimata pentru comanda mea pe 8 mai.richard2016 wrote: ↑25 Apr 2019, 22:37 Ati aflat ceva despre masina?Care este statusul?
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk