sincer .... chiar nu m-au 'strans cu usa' sa platesc aceasta diferenta 'considerabila'.. a fost ceva de genul: "treci tu pe aici cand ai timp sau la factura finala... cum vrei" deci IMG (Radu & Alex) rules!
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
in mod normal nu trebuie achitata diferenta de curs aplicata pentru avansul platit cand era euro 3.2 lei. la achitarea integrala trebuie sa se calculeze diferenta in euro intre cat cost masina si echivalentul in euro a avansului la cursul cand ai platit acekl avans, iar restul de lpata se inmulteste cu cursul actual. asa ar fi normal!
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Cand am vb de diferenta de curs ... era vb de principiu nu de suma in sine. Am avut o intelegere la inceput, parafata printr-un contract semnat de ambele parti, asa ca ma astept ca intelegerea sa fie respectata.Pentru incalcarea contractului m-as putea retrage chiar. Oricum una peste alta am vb cu dealerul si la plata avansului mi-a zis clar ca 1500 euro platiti pe 29 oct raman 1500 de euro si la plata diferentei pana la 15000.
cmg_george... scuza-ma ca ma bag dar e foarte posibil ca dealerul tau sa cam manance kkt pentru ca eu de exemplu am seria de pe 16 si dealerul mi-a zis ca habar n-are unde sunt masinile....daca ar fi fost la bucuresti cred ca ar fi stiut.......
pai eu nu am spus altceva ci doar ca mai bine sa nu spuna nimic....decat sa iti faci iluziii.....il acuzam pe dealerul care il duce cu presul....ba ca sunt la pitesti ba la bucuresti.....intelegi.....eu nu am nimic cu ei....ii inteleg la nebunia asta care s-a creat.............si in plus sunt multumit ca se pare ca masina o sa vina mai repede decat m-am asteptat.....