Fara incidente....portierele se închid bine,sunt aliniate?
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
Kia Ceed 2019 Lunar Silver 1.4 T-GDI 7DCT GT-Line
-
- Auto: kia ceed
Re: Kia Ceed 2019 Lunar Silver 1.4 T-GDI 7DCT GT-Line
Multumesc frumos.
Eu am vazut ca uneori nu se inchide din prima(cel putin pe partea de pasager fata). De aliniat, nu am verificat (sa fiu sincer, chiar am uitat, desi stiam ca cineva o semnalase). O sa ma uit diseara si revin cu un raspuns (din perspectiva unui amator).
Eu am vazut ca uneori nu se inchide din prima(cel putin pe partea de pasager fata). De aliniat, nu am verificat (sa fiu sincer, chiar am uitat, desi stiam ca cineva o semnalase). O sa ma uit diseara si revin cu un raspuns (din perspectiva unui amator).

Cum stai cu consumul? Mergi mai mult prin mediul urban?
Ai rezolvat problema cu inchisul portierelor? Par construite din tabla subtire?
Alte observatii negative sau pozitive?
Ai rezolvat problema cu inchisul portierelor? Par construite din tabla subtire?
Alte observatii negative sau pozitive?
Pana saptamana asta, doar prin oras am mers si aveam un consum mediu de 8.5-9 (dar nu era facut rodajul)
In exterior, am ajuns si la consum de 5.5-6, dar media e de 6.5 la un mers normal. Pe autostrada la 140-150km/h aveam un consum mediu de 9.5-10.
Din ce am inteles de la un prieten cu i30, consumul va mai scadea pe la 6000km (eu de abia am facut 1200km).
La inchisul portierelor am observat si eu ca nu se inchid bine daca nu le tragi putin mai tare.
Despre tabla nu stiu ce sa spun ca sa nu induc in eroare.
Pozitive:
+ E prima mea masina cu kickdown, si pot spune ca sunt foarte incantat de cum se comporta, mai ales ca e pe cutie automata - alte detalii tehnice nu dau ca nu ma pricep
Negative:
- ISG-ul, incredibil cat de enervant este... incerc sa imi formez un reflex sa il opresc la fiecare trecere de pietoni sau indicatoare gen stop/cedeaza.
- ISG-ul, daca ii dai on cat stai la o intersectie (dupa ce a fost pe off) nu mai opreste motorul.
Scuze de raspunsul intarziat.
In exterior, am ajuns si la consum de 5.5-6, dar media e de 6.5 la un mers normal. Pe autostrada la 140-150km/h aveam un consum mediu de 9.5-10.
Din ce am inteles de la un prieten cu i30, consumul va mai scadea pe la 6000km (eu de abia am facut 1200km).
La inchisul portierelor am observat si eu ca nu se inchid bine daca nu le tragi putin mai tare.
Despre tabla nu stiu ce sa spun ca sa nu induc in eroare.
Pozitive:
+ E prima mea masina cu kickdown, si pot spune ca sunt foarte incantat de cum se comporta, mai ales ca e pe cutie automata - alte detalii tehnice nu dau ca nu ma pricep

Negative:
- ISG-ul, incredibil cat de enervant este... incerc sa imi formez un reflex sa il opresc la fiecare trecere de pietoni sau indicatoare gen stop/cedeaza.
- ISG-ul, daca ii dai on cat stai la o intersectie (dupa ce a fost pe off) nu mai opreste motorul.
Scuze de raspunsul intarziat.
- pop.emilian28
- Auto: Kia Ceed GT-Line MY20
Salutare, astăzi prin Giroc, eu te-am flashuit
te-am tot vazut pe zona

Kia Ceed GT-Line MY20 7dct 1.4 t-gdi - 179 hp
Skoda Superb MK1 Elegance 3.2 vr6 - 250 hp
Skoda Superb MK1 Elegance 3.2 vr6 - 250 hp
Salut colegu',
Din pacate fie nu te-am vazut, fie era sotia la volan.
Din pacate fie nu te-am vazut, fie era sotia la volan.
Dupa ce am facut prima revizie in reprezentanta, am realizat ca nu am cartea service(sau am pierdut-o). Mi-a spus cel de la reprezentanta sa trec cu cartea ulterior si imi scrie ce e de scris. Mi-a dat o foaie pe care a scris ce s-a facut, ștampila, numar de km, etc.
Problema e ca nu stiu dacă se face totul in baza lor de date sau am nevoie de cartea de service. Are cineva vreo idee? M-ar ajuta o poza sa vad ce ar trebui sa gasesc daca mai e nevoie sa caut
)
Problema e ca nu stiu dacă se face totul in baza lor de date sau am nevoie de cartea de service. Are cineva vreo idee? M-ar ajuta o poza sa vad ce ar trebui sa gasesc daca mai e nevoie sa caut

Eu acum vreo 3 sapt. am ridicat masina si nu am primit carte service. Am cerut, dar mi-au zis ca momentan nu mai au si ca nu am nevie pt ca totul se inregistreaza la Kia. Mi-au zis ca daca vreau neaparat sa am una, sa le cer la prima revizie.
La sfarsitul caietului de garantie si intretinere sunt tabelele alea unde se completeaza reviziile.