Achizitionare Kia Sportage
- Vincze Szilard
- Auto:
Re: Achizitionare Kia Sportage
mie cel de la reprezentanta a zis ca e FL, doar ca nu are optiunea de faruri cu led,
atasez 2 poze, poate este cineva care poate sa faca diferenta daca e sau nu FL, ca de nu ii is pe ei calare.
atasez 2 poze, poate este cineva care poate sa faca diferenta daca e sau nu FL, ca de nu ii is pe ei calare.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva
- Vincze Szilard
- Auto:
ce nu stiu daca are sau nu, optiunea acea cand la viteza mica invarti de volan si ti se aprinde faru de ceata pe partea acea...pana acuma nu am observat chestia asta sa mearga.
Kia CEED SW 1.4 BEST
- bondalicir
- Auto:
cel mai probabil are, dar am impresia ca tre sa fii pe pozitia auto la lumini... ia sa incerci asa... si da e facelift... pre facelift nu mai aveau cum sa-ti vanda ca trebuie sa fie inmatriculata
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
- Vincze Szilard
- Auto:
tot timpul sunt cu luminile pe auto, din ce cauza, ca daca nu sunt pe auto si deschid usa, opresc motoru...etc nu se sting, nu este ca la ceed ca in momentul cand opresti motorul sau cand scoti cheia sa se stinga....aici nu se sting, ba din contra, au lasat acel beep cand deschizi usa de la sofer, am crezut ca si turb cand opresc motoru, las cheia in contact, si deschid usa sa ii dau la cineva un pachet, si culmea incepe sa beep, beep...
la ceed nu se intampla chestia asta.... e drept ca nu avea functia auto la lumini...
la ceed nu se intampla chestia asta.... e drept ca nu avea functia auto la lumini...
Kia CEED SW 1.4 BEST
- bondalicir
- Auto:
sa stii ca se sting si daca le lasi aprinse... ia incearca sa apesi de doua ori pe butonul de inuiat din telecomanda... sau se sting dupa 30 de secunde... e functia follow me home
- Vincze Szilard
- Auto:
in momentul de fata, daca este pe auto, cand scot cheia din contact se sting toate, chiar daca ies din masina ele deja sunt stinse....interesant, inca nu m-am bagat prea tare in setarile lui, e drept ca in setarile cu comenzile de pe volan nu prea poti face mare lucru, iar cele de pe ecran se refera doar la navigatie si sonorizare....
Kia CEED SW 1.4 BEST
-
- Auto: *
@DeNegasit
Salut,
Eu am 1.6 DSL 7DCT HP 4x4 facelift, dar CLASSIC, nu PLUS, la care am pus doar climatronic si senzori spate.
1. PLUS si CLASSIC au display cu touch de 7" fara navigatie, cu camera video mers spate ("RADIO + RDS cu display de 7"" in configurator) si SUPORTA Android Auto (confirm, il folosesc). Are si pt. Apple dar nu confirm, n-am asa ceva. STYLE si GT Line au NAVI de 7".
2. Nu da 108 euro pe optiunea de DAB la radio, nu se poate folosi in RO, deocamdata.
3. Daca renunti la navigatie (500 euro), care oricum se actualizeaza doar o data pe an si e cam inutila daca poti merge cu Waze pe un 7' stock, cu banii scutiti iti recomand CLASSIC (este full pre-cablata pt. un upgrade ulterior) in loc de PLUS (e cheala, nu mai poti pune nimic).
4. E o eroare in configurator, i-am sesizat, n-au modificat. Ei zic asa: "Frână de parcare tip "foot parking" (pentru AT sau DCT), EPB (Electric parking brake)(pentru DCT, AT ?i 2.0 DSL)". In realitate e "Frână de parcare tip "foot parking" (pentru MT), EPB (Electric parking brake)+AUTO HOLD (n.r. - care face toti banii) (pentru DCT, AT ?i 2.0 DSL).
4. Motorul, un motor nou proiectat 2018, (dupa 7000km) se comporta super ok, la CO2 mai putin decat benzina (e singurul motor care se incadreaza la Rabla), la azot nu stiu, nu scrie dar e Euro6DTemp cu care mai mergi linistit vreo 15 ani oriunde, zic eu). La exterior e mai zgomotos decat benzina, normal, e diesel. La interior il simti putin doar daca ai radio off, daca deschizi radio nu se aude nimic, nu vibreaza nimic.
5. Cutia: mod normal- schimba lin, lag mic, eu sunt multumit. In SPORT e o placere, trebuie sa ai grija la pedala de acceleratie, niciun lag, te impinge in scaun. Combinatia putere/cuplu te va surprinde.
6. Consum (cu depasire rezonabila a limitei legale):
- extra pe DN (100-120): 6,4-6,6
- extra pe autostrada (130-150): 7,0-7,2
- urban (Constanta, extra sezon): 7,4-7,6
Sper sa te ajute informatiile, asta am constatat eu, tu hotarasti. Succes.
Salut,
Eu am 1.6 DSL 7DCT HP 4x4 facelift, dar CLASSIC, nu PLUS, la care am pus doar climatronic si senzori spate.
1. PLUS si CLASSIC au display cu touch de 7" fara navigatie, cu camera video mers spate ("RADIO + RDS cu display de 7"" in configurator) si SUPORTA Android Auto (confirm, il folosesc). Are si pt. Apple dar nu confirm, n-am asa ceva. STYLE si GT Line au NAVI de 7".
2. Nu da 108 euro pe optiunea de DAB la radio, nu se poate folosi in RO, deocamdata.
3. Daca renunti la navigatie (500 euro), care oricum se actualizeaza doar o data pe an si e cam inutila daca poti merge cu Waze pe un 7' stock, cu banii scutiti iti recomand CLASSIC (este full pre-cablata pt. un upgrade ulterior) in loc de PLUS (e cheala, nu mai poti pune nimic).
4. E o eroare in configurator, i-am sesizat, n-au modificat. Ei zic asa: "Frână de parcare tip "foot parking" (pentru AT sau DCT), EPB (Electric parking brake)(pentru DCT, AT ?i 2.0 DSL)". In realitate e "Frână de parcare tip "foot parking" (pentru MT), EPB (Electric parking brake)+AUTO HOLD (n.r. - care face toti banii) (pentru DCT, AT ?i 2.0 DSL).
4. Motorul, un motor nou proiectat 2018, (dupa 7000km) se comporta super ok, la CO2 mai putin decat benzina (e singurul motor care se incadreaza la Rabla), la azot nu stiu, nu scrie dar e Euro6DTemp cu care mai mergi linistit vreo 15 ani oriunde, zic eu). La exterior e mai zgomotos decat benzina, normal, e diesel. La interior il simti putin doar daca ai radio off, daca deschizi radio nu se aude nimic, nu vibreaza nimic.
5. Cutia: mod normal- schimba lin, lag mic, eu sunt multumit. In SPORT e o placere, trebuie sa ai grija la pedala de acceleratie, niciun lag, te impinge in scaun. Combinatia putere/cuplu te va surprinde.
6. Consum (cu depasire rezonabila a limitei legale):
- extra pe DN (100-120): 6,4-6,6
- extra pe autostrada (130-150): 7,0-7,2
- urban (Constanta, extra sezon): 7,4-7,6
Sper sa te ajute informatiile, asta am constatat eu, tu hotarasti. Succes.
@stanicared, mersi de info, si eu m-am orientat spre acest motor pentru ca aparea pe site ca si eligibil pentru programul rabla dar se pare ca nu este asa, dealerul mi-a zis ca nu se mai incadreaza nici un Sportage anul asta. Chiar si asa, tot pe asta il vreau, nu ma mai razgandesc. O sa fac si un compromis probabil si o sa aleg una de pe stoc, chiar daca nu e culoarea dorita si e cu 1000e in plus dar nu mai stau 4 luni cu banii dati si fara masina 

-
- Auto: *
Sincer să fiu, nici eu nu voiam diesel, influențat de nebunia cu Dieselgate și de faptul că am avut numai benzinare. Dar la vremea respectivă, la aceeași configurație, benzina era mai scumpă cu 3000 de euro. Acum sunt cam la același preț. Dar nu-mi pare rău, sunt convins că mai schimbăm 2-3 mașini până ne aliniem noi la trendul "Salvați planeta" 

-
- Auto: SPORTAGE Facelift 1.6 136DCT7
Au aparut listele oficiale de vreo 10 zile . Se pare ca 1.6 DSL se incadreaza fara probleme la rabla , si mai e si un discount de 1000EUR. Sunt curios daca pe langa asta mai da si dealerul ceva . Urmaresc sa-mi cumpar .
Ori benzina 1.6 GDI STYLE sau CLASSIC cu cateva optiuni (daca o iau ieftin de tot) ori mai pun 1500 si iau CLASSIC DSL HP cu DCT7 .
Pilotul adaptiv ar fi bun de luat, iar daca ma mai gandesc putin ar mai fi cateva chestii . Intre 18850 - 21500 e drum lung insa . (si mai trebuie vreo 2000lei si pentru rabla ce vei utiliza) . Si pe langa asta trebuie luat in calcul si costul pentru un casco decent - vreo 700Eur din ce am vazut pe aici .
Ori benzina 1.6 GDI STYLE sau CLASSIC cu cateva optiuni (daca o iau ieftin de tot) ori mai pun 1500 si iau CLASSIC DSL HP cu DCT7 .
Pilotul adaptiv ar fi bun de luat, iar daca ma mai gandesc putin ar mai fi cateva chestii . Intre 18850 - 21500 e drum lung insa . (si mai trebuie vreo 2000lei si pentru rabla ce vei utiliza) . Si pe langa asta trebuie luat in calcul si costul pentru un casco decent - vreo 700Eur din ce am vazut pe aici .
Nu stiu daca ati vazut, dar la ultima varianta de lista de preturi s-a adaugat cutie DCT si pe 1.6 tgdi 4x2...in sfarsit le-a venit mintea la cap
.
Din pacate pentru mine nu cand am cumparat eu masina

Din pacate pentru mine nu cand am cumparat eu masina

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
- bondalicir
- Auto:
La nemți exista și 1.6 gdi cu dct