1. De unde stiu daca masina este facelift sau nu? A fost inmatriculata prima data in 11.2018
2. Aceasta cheie smart, are cumva functie de keyless entry fara atingerea butonului de pe usa? Concret ce se intampla, cheia este smart key clar, masina are keyless entry si start, portbagajul se ridica singur daca stau 3 secunde in spatele masinii cu cheia in buzunar, dar am mai observat ceva ciudat si nu inteleg. Daca masina a fost incuiata tot ce trebuie , dupa un timp, daca ma postez langa usa soferului, cu cheia la purtator, clar , nu mai precizam acest aspect mereu, oglinzile si ele pliabile electric de altfel, se deschid, daca ma indepartez, se inchid, dar totusi usile raman incuiate. Exista posibilitatea de a activa cumva incuierea si descuierea usilor in functie de cat de aproape este acest smart key de masina? Mentionez ca am avut aceasta functie activata cu o alarma aftermarket pe o masina anterioara si este foarte utila ( pentru mine, gusturile nu se discuta) , cel putin partea cu incuierea automata la parasirea masinii cu cheia in buzunar. Nu mai aveam grija de a scoate telecomanda si a incuia masina, sau sa mai apas nu stiu ce buton.
Sper ca nu v-am plictisit prea mult, si poate cineva se indura si de mine sa ma lamureasca.
Promit ca pe viitor sa ajut si eu alti colegi de pe forum, la nevoie , sunt genul de om care "se baga adanc in ele"