Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
Adică ți-au spus ca o fabrica peste 16 zile???
Da. Cei de la fabrica au dat estimari catre dealer pentru masinile ce le are, iar dealerul mi-a dat si mie informatia asta.
LE. Am dat mail si celor de la KIA Slovacia unde le spuneam ca sunt nemultumit pentru intarzieri (ironia a fost ca am dat mail-ul cu jumatate de ora inainte sa ma sune dealer-ul sa imi dea informatia asta).
LE. Am dat mail si celor de la KIA Slovacia unde le spuneam ca sunt nemultumit pentru intarzieri (ironia a fost ca am dat mail-ul cu jumatate de ora inainte sa ma sune dealer-ul sa imi dea informatia asta).
Sa ne spui si noua daca iti spune fabrica ceva. Sunt fix in aceiasi situatie ca tine 1.4 tgdi dct gt-line dat comanda pe 30.10.2018.
Dar mie dealerul inca nu mi-a spus nimic.
Dar mie dealerul inca nu mi-a spus nimic.
Raspunsul de la fabrica:

Deci nu a ajutat cu nimic doar sa ma convinga sa le dau si celor de la Kia Romania un emailThank you for your query.
Prioritization of orders is fully up to the official Kia distributor in your country, so please kindly contact them directly with your query.

Sunt baieti astia de la fabrica. Cineva, undeva a gafat-o. Pentru ca au ramas fix 14 masini neproduse, acum nu stiu daca toate sunt 1.4 tgdi dct?
-
- Auto: kia ceed
Inca astept un raspuns...m-am saturat de incertitudinea asta!
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
Empatizez cu voi, nasoala tare asteptarea, insa, lasand cumva gluma deoparte, cred ca veti decide voi insiva ca va fi meritat, in secunda cand veti da prima cheie. Succes ! 

cee'd 2008 piston grey
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal
Salut, colegi de suferinta! Cum am spus, am comandat pe data de28/09/2018 Kia ceed1,4tgdi best manuala ieri pe 12/03 am primit email ca data de productie este 27/03
-
- Auto: kia ceed
28 septembrie si inca astepti...6 luni si ceva pana la livrare?
-
- Auto: Ceed SW Gt-line 1.4 T-gdi
Revin cu o actualizare. Pe 8 martie am ridicat mașina de la dealer (comanda data la începutul lunii noiembrie).
Kia Ceed SW GT-Line 1.4 T-gdi

Lunga asteptare.
Masina anului daca nu imi placea asa de mult renuntam la comanda si cautam altceva la competitie...
Ceed SW 1.6 2007
Ceed 1.4tGDI Best 2019
Ceed 1.4tGDI Best 2019
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Du-te la Mazda acum.Stai mult si bine
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Am luat si eu masina de la dealer. Ieri 13.03.2019. Comanda data in 10.10.2018. Am primit reducerea Remat chiar daca a expirat valabilitatea acestuia.
- tmihai20
- Auto: Kia Cee'd 2017 1.4 GSL
Mă bucur că dealer-ii și-au asumat greșeala și au dat reducerea Remat. Eu personal nu aș fi așteptat atât de mult, dar sunt doar eu.
Eh, stai tu linistit ca nu da dealer-ul din comisionul lui reducerea Remat. Banii aceia vin de la Kia (Romania sau Slovacia.. care o fi). Dealer-ul nu renunta la comisionul lui nici pentru niste amarate de covorase
)