Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
La noi dealerul a spus ca vor suporta ei remat, e pierdut de pe 1 martie practic.
Cat despre ordinea de productie asa se pare, la tgdi manuala si apoi automata. Nu prea avem ce sa facem decat sa asteptam.
Cat despre ordinea de productie asa se pare, la tgdi manuala si apoi automata. Nu prea avem ce sa facem decat sa asteptam.
Ce documente trebuie sa primesc de la dealer impreuna cu masina?
Salut, iti spun ce am primit eu cand am ridicat masina: autorizatie provizorie de circulatie pe 3 luni , copie rca 1 an , factura finala copie cu toata suma, manual de utilizare, carnet de garantie, 2 chei Dupa 2 saptamani am revenit dupa Cartea de intenditate autovechicul, rca original+chitanta, factura finala originala, 2 hartii cu certificatul de conformitate pagina 1 si pagina 2. Recomand cand ridici masina sa verifici presiunea in anvelope ai sanse mari sa ai 3 bari.
Salut! Am dat si eu avansul pentru o Kia Ceed 1,4tgdi best cu optionale, manuala in 28/09/2018 .Am acesat programul rabla care a expirat, de la delear am promisiunea ca masina o voi primii la suma din contract, dar in rest numai abureli. Ca la motoarele 1,4tgdi sunt intarzieri cu toate ca pe forum vad ca masini cu comanda ulterioara au venit. In rest toate cele bune.
@stifler Mersi.
Azi a ajuns masina in curtea dealerului. Am vazut-o, am plecat cu manualul, fara masina, numerele provizorii le voi primii luni sau marti.
Azi a ajuns masina in curtea dealerului. Am vazut-o, am plecat cu manualul, fara masina, numerele provizorii le voi primii luni sau marti.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ați observat că sunt diferențe la blocurile optice între ceed-urile cu an fabricație 2018 și cele fabricate în 2019?
Ce diferente?
- cioraneanuflorin
- Auto: Ceed3- 1.4 TGDI 7DCT
Nup, ce diferente?doru-doru wrote:Ați observat că sunt diferențe la blocurile optice între ceed-urile cu an fabricație 2018 și cele fabricate în 2019?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farurile(ice cub-urile) la cele din 2018 sun mai lunguiete, mai turtite și mai apropiate între ele, iar la cele din 2019 sunt mai rotunjite
Last edited by doru-doru on 09 Mar 2019, 00:03, edited 1 time in total.
Chiar ca sunt diferente la ice cub-uri.
Pff.. sper sa arate bine si astea in realitate ca din poze nu-mi dau seama.
Pff.. sper sa arate bine si astea in realitate ca din poze nu-mi dau seama.
@ doru-doru
Nu chiar. Sunt doua faruri diferite, unul e clasic, halogen - default, celalalt e LED, optional, vreo 600 eur parca, evident ca acele ice cubes arata diferit, e alt far...
Nu chiar. Sunt doua faruri diferite, unul e clasic, halogen - default, celalalt e LED, optional, vreo 600 eur parca, evident ca acele ice cubes arata diferit, e alt far...
cee'd 2008 piston grey
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal
-
- Auto: kia ceed
Deci nimeni nu a primit masina la comanda 1,4 t-gdi cu automata?
- cioraneanuflorin
- Auto: Ceed3- 1.4 TGDI 7DCT
Ba da, sunt masini 1.4 T-GDI 7DCT venite ce ceva vreme, au am ridicat-o pe a mea pe 23.01.19
-
- Auto: kia ceed
Dar tu parca ziceai ca ti-au luat pana la urma din stoc... sau am inteles eu gresit?cioraneanuflorin wrote: ↑09 Mar 2019, 20:47 Ba da, sunt masini 1.4 T-GDI 7DCT venite ce ceva vreme, au am ridicat-o pe a mea pe 23.01.19
Acum am primit si eu data de fabricatie 27 martie pentru 1.4 T-GDI 7DCT GT-Line cu ceva optionale (comanda data in 30.10.2018).