Kia Ceed 2018 Generatia III
Re: Kia Ceed 2018 Generatia III
Da...poate au opțiuni si posibilități diferite în funcție de țară. La noi gt-line e cu scaune normale. Am întrebat expres acest lucru și mi s-a spus că nu.
Ce mi-a plăcut foarte mult (in plus fata de ce am menționat anterior), suspensia. Desi nu are vreo denumire pompoasă magnetic rde, adaptive kakamaka, lucrează efectiv superb. Este suficient de moale cat sa nu deranjeze dar suficient de dură pentru manevre bruște.
O greșeală în broșură, discurile nu sunt de 14/15/15/17inch. Nici nu ar incape janta de etrieri. Plus că ar fi mai mari decât la gama rs 3/RS4/RS6 de la audi.
Ce mi-a plăcut foarte mult (in plus fata de ce am menționat anterior), suspensia. Desi nu are vreo denumire pompoasă magnetic rde, adaptive kakamaka, lucrează efectiv superb. Este suficient de moale cat sa nu deranjeze dar suficient de dură pentru manevre bruște.
O greșeală în broșură, discurile nu sunt de 14/15/15/17inch. Nici nu ar incape janta de etrieri. Plus că ar fi mai mari decât la gama rs 3/RS4/RS6 de la audi.
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Nu as prea crede.In toate filmuletele de pe youtube, apare GT Line cu scaunele alea.Ni vad de ce la noi nu ar fi,mai ales ca exista optiunea de "Scaune piele intoarsa" unde nu o sa vezi asa ceva pe scaun normal.de ceed.
Zic sa mai intrebi
Zic sa mai intrebi
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Din descrierea de aici aveți dreptate...
https://www.kia.ro/kia-romania/kia-ceed ... e-la-paris
O sa mai întreb
https://www.kia.ro/kia-romania/kia-ceed ... e-la-paris
O sa mai întreb
Salut! Știți cumva daca opțiunea cu display-ul de 7" fără DAB are și android auto?
-
- Auto: kia ceed
Ar trebui sa aiba pe tru ca scrie in brosura. Vezi pe pe site. Oricum intreaba dealerul cand dai comanda ca sa fii 100% sigur.
Da, android auto este și fara dab. 100%
- cioraneanuflorin
- Auto: Ceed3- 1.4 TGDI 7DCT
Confirm eu am 7 fara DAB si are apple car si android auto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Auto: Ceed Cd
Da, are
- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
Am facut un scurt test drive cu noul Ceed GT (cutie manuala).
Mi s-a parut foarte confortabila pentru o masina cu tenta sportiva (mi se pare mai rigid vechiul Ceed GT). Motorul extrem de elastic, chiar si de la 2000 rpm raspunde excelent in orice treapta si accelereaza fara absolut nici un efort. Sunetul evacuarii este foarte placut si destul de addictive in modul sport
. Puterea nu te lasa masca (cei drept avea doar 50 km la bord masina) dar este fix cat trebuie incat sa te distrezi din cand in cand si sa nu duci niciodata lipsa de putere.
Pachetul GT vine cu foarte multe dotari, parerea mea este ca masina merita toti banii... la fel ca si cea din generatia anterioara.
Mi s-a parut foarte confortabila pentru o masina cu tenta sportiva (mi se pare mai rigid vechiul Ceed GT). Motorul extrem de elastic, chiar si de la 2000 rpm raspunde excelent in orice treapta si accelereaza fara absolut nici un efort. Sunetul evacuarii este foarte placut si destul de addictive in modul sport

Pachetul GT vine cu foarte multe dotari, parerea mea este ca masina merita toti banii... la fel ca si cea din generatia anterioara.
- tmihai20
- Auto: Kia Cee'd 2017 1.4 GSL
De ce pâlpâie stopurile din led atât de tare? Sau e oare vina camerei foto care vede rate de refresh pe care noi nu le vedem cu ochiul liber?
- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
E vina camerei, cu ochiul liber nu se vede. Frecventa LED-ului este out of sync cu frame rate-ul camerei (sau ceva de genul).
A negociat cineva sau si mai mult, comandat, Proceed?
Eram curios cat mai poate scadea pretul fata de ce este in lista oficiala de pe site.
Eram curios cat mai poate scadea pretul fata de ce este in lista oficiala de pe site.
Stie cineva daca motorul 1.4 T-GDi va fi "adaptat" la noile norme de poluare pentru incadrarea la programul Rabla 2019 cum s-a intamplat la alte marci? Din ce stiu, limita maxima admisa de CO2/km2 e 120g pentru anul asta iar 1.4 T-GDi nu-l respecta.
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Nu intra la rabla 1.4TGDI.
Am fost ieri pana la ei din alt motiv si am testat portierele la mai multe modele (se plang posesorii ca trebuie sa le tranteasca mai tare). Nu am condus sa fiu si eu uluit de motoare, cutii si cate briz-briz-uri are, dar cum se aud si se simt portierele alea la inchidere (ceed, ceed sw, rio, picanto) zgomotos, urat si mai departe ma abtin. La ceed 1 sunt super ok finute chiar, la ceed 2 erau lux , la ceed 3 si derivatele de tot rahatul (masini tinute in showroom).
Am fost ieri pana la ei din alt motiv si am testat portierele la mai multe modele (se plang posesorii ca trebuie sa le tranteasca mai tare). Nu am condus sa fiu si eu uluit de motoare, cutii si cate briz-briz-uri are, dar cum se aud si se simt portierele alea la inchidere (ceed, ceed sw, rio, picanto) zgomotos, urat si mai departe ma abtin. La ceed 1 sunt super ok finute chiar, la ceed 2 erau lux , la ceed 3 si derivatele de tot rahatul (masini tinute in showroom).
-
- Auto: kia ceed
Si ce poti sa ne spui despre portierele de pe Ceed?
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk