KIA SPORTAGE SAU HYUNDAI TUCSON
KIA SPORTAGE SAU HYUNDAI TUCSON
Salut,
De cateva zile caut un SUV de pana in 30.000 euro.Oscilez intre Hyundai Tucson si Kia Sportage.Care este sfatul vostru si eventual parti bune si proaste ale fiecareia.Multumesc anticipat.
De cateva zile caut un SUV de pana in 30.000 euro.Oscilez intre Hyundai Tucson si Kia Sportage.Care este sfatul vostru si eventual parti bune si proaste ale fiecareia.Multumesc anticipat.
-
- Auto: Sportage2019 1.6 T-GDI GT Line
Re: KIA SPORTAGE SAU HYUNDAI TUCSON
Când am cautat eu tucson era mai neconfigurabil, mai scump și cu interior mai slab calitativ. Asta era on 2017. Bonus kia are 7 ani garanție.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kia Sportage 2019 (1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE Red)
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Despre Sportage gasesti info gramada aici pe forum. Mai greu sa-ti faca cineva o comparatie ca utilizator. Tehnic vor fi ambele la acelasi nivel. Cand am luat eu, diferenta de pret era cam 10%. Kia e alegerea rationala.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Nu e problema de bani cam aceeasi bani pentru ambele,28.000 euro iau ori Tucson ori Kia cu aceleasi configuratii, acum e ideea de marca sa ma decid,stiu ca aici e un forum pentru iubitorii de Kia dar incercam sa caut un raspuns......
-
Nu ai cum sa iei aceleasi optiuni in aceiasi bani.
Cata vreme tehnica e aceeasi, vei alege dupa design, garantie si zvonuri. De ex gura lumii spune ca Hyundai ar fi mai calitativ.
Ai testat vreunul?
Cata vreme tehnica e aceeasi, vei alege dupa design, garantie si zvonuri. De ex gura lumii spune ca Hyundai ar fi mai calitativ.
Ai testat vreunul?
Cu Hyundai am facut test drive,urmeaza maine Kia. Aceleasi optiuni pe ambele masini, la un pret de aprox. 28.000.
-
- Auto: kia ceed
KIA,probabil cea mai buna masina din lume!
-
- Auto: KIA Sportage 1.6 GDI 2018
Salut,
Eu am mers cu amandoua in 2018, si la final am ales sa cumpar Sportage -ul (fara facelift).
Era o diferenta de pret de 1000-1500 euro si plus garantia de 7 ani.
Acum depinde doar de tine ce alegi (care design exterior iti place cel mai mult, ca la interior sunt diferente minore).
Eu am mers cu amandoua in 2018, si la final am ales sa cumpar Sportage -ul (fara facelift).
Era o diferenta de pret de 1000-1500 euro si plus garantia de 7 ani.
Acum depinde doar de tine ce alegi (care design exterior iti place cel mai mult, ca la interior sunt diferente minore).
- Megahertz
- Auto: KIA Sportage 2021 FL 1,6 T-GDI
Salut. Si eu le-am testat pe ambele.
Si am ales Kia desi Tucson-ul era mai ieftin. Poate ca tine si de prima impresie...am ales ce mi-a placut
Daca te duci pe forum la Hyundai o sa iti spuna toti ...invers. Hahaha
Si am ales Kia desi Tucson-ul era mai ieftin. Poate ca tine si de prima impresie...am ales ce mi-a placut

Daca te duci pe forum la Hyundai o sa iti spuna toti ...invers. Hahaha
KIA SPORTAGE 2021 FL 1,6 T-GDI 7DCT CLASIC+
Am luat Sportage fiindca am putut sa-l configurez exact cu optionalele de care aveam eu nevoie!
Eu cred ca Kia si hyundai fac cu schimbul la preturi. Daca inainte de facelift sportage era mult mai ieftin decat Tucson (pret de lista + discount), acum avantajul prețului este la Tucson.
La un calcul pur matematic, la aceleași dotări și preturi apropiate, daca faci mai mult de 30000 km/an as merge pe Tucson pentru garanția de 5 ani fără limită de km, daca faci mai puțin iesi mai bine cu garanția se la Kia 7ani sau 150000 km. Dar cel mai bine iti asculți inima, tresare ea lângă masina care ii place mai mult.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
La un calcul pur matematic, la aceleași dotări și preturi apropiate, daca faci mai mult de 30000 km/an as merge pe Tucson pentru garanția de 5 ani fără limită de km, daca faci mai puțin iesi mai bine cu garanția se la Kia 7ani sau 150000 km. Dar cel mai bine iti asculți inima, tresare ea lângă masina care ii place mai mult.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Sportage 1,6 T-GDI Style 4X2 MT - new infrared
-
- Auto: Sportage, 1.6TGDI HEV, AT, 4x4
Mie imi placea foarte mult Tucson, dar diferenta de pret si de dotari la acelasi pret m-a facut sa aleg Sportage, plus ca la Tucson nu puteai configura nimic.
-
La pret similar, m-as uita atent la Hyundai. Cand am luat era diferenta de pret si nici cu designul si interiorul H nu ma omor
Vezi si un Nissan X-trail. Mai spatios si cam aceeasi bani. Si eu am fost in aceeasi dilema acu 1 an si am ajuns la X-trail 

-
Aceiasi bani acum, ca se pregateste de inlocuire.