Lista asteptare masina -2007-
nu discutam pe contre, dragi colegi.
tie dealerul iti garanteaza pretul in euro, si nu poate sa isi asume diferentele de curs valutar, fie ele pozitive sau negative.
e foarte simplu, daca masina s-ar fi fabricat in romania si cu furnizori doar din romania, care aveau preturi in lei, probabil ca pretul final ar fi fost in lei, si garantat.
dar fix degeaba ne suparam noi aici ca ne este nefavorabil cursul atata vreme cat masina aia costa tot atat in euro. si repet, nu cred ca ai fi sarit sa platesti dealeului diferenta daca cursul te-ar fi avantajat
.
PS Belami, trece-te in lista cu comenzi octombrie !
tie dealerul iti garanteaza pretul in euro, si nu poate sa isi asume diferentele de curs valutar, fie ele pozitive sau negative.
e foarte simplu, daca masina s-ar fi fabricat in romania si cu furnizori doar din romania, care aveau preturi in lei, probabil ca pretul final ar fi fost in lei, si garantat.
dar fix degeaba ne suparam noi aici ca ne este nefavorabil cursul atata vreme cat masina aia costa tot atat in euro. si repet, nu cred ca ai fi sarit sa platesti dealeului diferenta daca cursul te-ar fi avantajat

PS Belami, trece-te in lista cu comenzi octombrie !
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
pai nu aveai cum sa ai pret in lei, ca s-ar fi schimbat si ala de la o zi la alta, tot functie de cursul valutar, pentru ca dealeul plateste in lei importatorului care CUMPARA euro si ii itrimite productaorului. Daca la zilina s-ar fi acceptat lei... 

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
G.A.A.Buz, de la tine nici o veste? Ai ridicat masina?
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
http://www.mitsu.ro
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994
din cate mi-au fost spuse de catre dealer-ul meu (IMG) toate comenzile se centralizeaza si se trimit catre Zilina in datele de 26-27 ale fiecarei luni. Acum probabil ca in functie si de alte detalii, pe care posibil sa nu le cunoastem, aceste date sa fie relative. Din diferite motive acest termen poate fi scurtat sau prelungit. Ideea de baza este clara: 90 de zile de la plata avansului! Clar! Asta trebuie sa avem cu totii in vedere. Este singurul fapt scriptic si atacabil in instanta.. cum vreti voi sa o luati. Eu sincer nu vreau sa ma mai agit pana in Ianuarie. Ma gandesc serios daca sa o achit anul asta sau nu indiferent daca sunt sunat sau nu de catre dealer pt. a-mi fi comunicate seriile.belami wrote:victor: eu am comanda in 25.10.2007, dar sunt curios cand au fost centralizate
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
-
- Zuza
- Auto:
asta e ma baieti nu avem ce face mergem inainte. dar am si eu o nelamurire, daca suna dealerul pe 10-15 decembrie si zice ca a venit seria si trebuie sa platim cum facem sa platim in ianuarie?
exista vreun risc daca facem plata mai tarziu?
ca asa si mie mi s-ar parea normal sa platesc macar atunci cand masina e in romania si imi da o data fixa la care pot sa o iau, nu sa platesc si dup-aia saastept peste o luna ca sa vad masina cum au fost multe cazuri pana acum.
exista vreun risc daca facem plata mai tarziu?
ca asa si mie mi s-ar parea normal sa platesc macar atunci cand masina e in romania si imi da o data fixa la care pot sa o iau, nu sa platesc si dup-aia saastept peste o luna ca sa vad masina cum au fost multe cazuri pana acum.
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue
Crezi ca iti dau masina fara sa o platesti integral ?
ceed,1.4 best,so red
http://picasaweb.google.com/Rapidel.
http://picasaweb.google.com/Rapidel.
normal ca nu mi-o dau fara sa platesc integral , nici nu am cerut asta. doar am intrebat (hai sa iau cazul extrem poftim) ce influente ar avea daca eu platesc masina atunci cand o iau, e posibil sa o dea la altul si sa pierd avansul?
aceasta intrebare vine pentru ca am vazut ca vb baieti ca platesc in ianuarie chiar daca seria e clar ca o sa vina undeva pe 10-20 decembrie.
aceasta intrebare vine pentru ca am vazut ca vb baieti ca platesc in ianuarie chiar daca seria e clar ca o sa vina undeva pe 10-20 decembrie.
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue
-
- sensei
- Auto:
Salut! Azi la ora 14 am luat masina. E superba atat din exterior cat si in interior. Cand am luat-o avea la bord 7 km. Cu mai multe impresii si poze am sa revin la jurnalul de bord caci azi am avut sarbatoare in familie si n-am reusit decat sa aduc masina in fata blocului si atat, ca veneau invitatii.
cee'd 1.4 EX GSL+optionale/pewter beige, primita pe 26.11.07
@sonic am mai zis-o si o repet: sunt hotarat! Indiferent daca imi vin seriile in 1-20 Decembrie plata o voi face in Ianuarie! Avansul in cazul meu nu l-am platit eu, l-a platit banca deci putin ma intereseaza daca si-l iau inapoi sau nu. Sunt obligati sa o aduca in termen de 90 de zile altfel... au c***t steagu' 

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...