Eu am facut sambata trecuta revizia 4 la 79000km, prima facuta de mine, in noiembrie anul trecut a fost facuta de fostul proprietar la 59000. Am fost la AutoKino BV, a fost fix 499 ron, ulei si filtre: aer, polen si ulei... Poate e cam mult la 20k dar am vazut ca asa a facut fostul proprietar si nu au spus nimic cei din service... Sunt curios cand trebuie si alte repere schimbate, placute, lichid frana, ulei cutie manuala, lichid racire... Eu chiar nu cred ca se apuca ei de verificat tot ce scrie in manual ca trebuie verificat... Nu am vazut nimic de distributie. La 1,6 GDi se schimba distributia?
andrei1271984 wrote: ↑20 Oct 2018, 10:46
Gata si revizia 2...am atasat factura, poate sunteti curiosi
ai cerut tu schimbarea lichidului de frana? am inteles ca la carte zice ca se schimba obligatoriu la 30 de mii sau 2 ani, pentru gdi, maine ma duc si eu pentru a 2 revizie, am 31 de mii si 1an jumate
am facut si eu a 2 revizie, 31 de mii, pret 620 lei, cu shimbat lichid frana, filtrul de aer adus de mine, am luat jakopsarts vezi doamne dupa codul OEM, cel de polen nu s-a potrivit in niciun fel, era si mai subtire, cel de aer a mers dar dupa ceva chin.
facut si update la harti
Mann se potriveste, desi are alta prindere.Dar e la acelasi pret cu cel original.
La polen, HerthBuss Jakoparts cu codul J1340530 se potriveste si are aceleasi dimensiuni cu cel original.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE 2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Daca se potrivea merita, că la filtrul de polen era diferența mare de preț, la cel de aer era cam același preț
Altfel, mai multă atenție data care vine )
Merci nesta pentru cod, eu am avut alt cod pentru cel de polen deși îmi aduc aminte că am căutat bine sa nu iau prostii, o să incerc și codul tau
Aqua nu au facit figuri ca ai venit cu filtru tau? Asa ma pot duce cu toate filtrele plus ulei si sa platesc doar manopera. Asta ar insemna sa stau langa masina sa vedem daca le pune pe ale mele
nu, la IMG am fost, le am zis eu ca am venit cu 2 filtre, m au intrebat daca sunt originale, am zis nu, sunt luate cu factura din magazin de piese auto, au zis ok, le pun si daca nu se potriveste ceva o sa le iau si pe alea de la ei, ceea ce s-a si intamplat cu cel de polen
nu mai stiu daca au scris ceva pe factura, gen piese aduse de client
Executat revizia 2 la MIT Motors la 30000 km si 2 ani, schimburi cu filtre si ulei de la ei (MOBIL 1), fara filtru de polen, total 458 lei. Este in vigoare o promotie cu 10% reducere la filtre. Filtrul de polen l-am luat separat de la UNIX, 73 de lei (BOSCH) si l-am schimbat singur. Sper sa ne mai vedem cu un service la anul urmator in noiembrie.
in data de 13 am programare la revizie la MIT Baneasa unde merg cu uleiul meu Motul si am sa iau de la ei doar filtrele. Am sa cer sa stau langa masina. Dupa experienta ce o voi avea am sa postez si parerea mea despre ei.
Mai jos și factura mea la revizia de 2 ani
Totul OK la Mit Băneasa cu excepția tipei de la Recepție ... o acritură plină de figuri... filtrul vechi de polen e ca și nou, mașina nefiind expusă la mult praf, dacă îl vrea cineva îl dau pe 6 doze de bere..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.