E gata!
Ce are pe carcasele de oglinzi?Mutzunache wrote:
E gata!
Perfect de accord, in plus furtunul aspiratorului trebuie sa vina de sus nu de pe jos in masina, si îmbrăcat în manson de piele ca sa nu zgîrie interiorul. Acele inele ale furtunului acționează ca o pilă pe pielea de la schimbator si ornamente...akeem wrote:Nu cer grija de detailing si o zi de curatat la o spalatorie normala. Dar nici sa duc masina la distrus cu buna stiinta: soda caustica, duze de plastic pe piele; etc. Schimbatul duzelor de aspirator nu ia mai mult de cateva secunde. Cateva carpe dedicate pe raft (geam, interior, exterior) la fel. OK pt majoritatea spalatoriilor, dar mi-as dori cateva care sa faca si ce sugerez eu. Si la care sunt de acord sa platesc dublu, desi , dupa mine, timpul ar fi acelasi.
Si ca idee: am spalat totdeauna masina la spalatorii de cartier ca... nu era a mea si ca ma interesa sa nu mai fie plina de jegul de pe strazi la exterior cat si la interior. Dar curata n-a fost niciodata. Odata uscata se vedea clar pe vopsea din anumite unghiuri dar mai ales pe ornamentele cromate acel jeg slinos care se lua daca-l racaiai cu unghia.