imi place spatele.
fata si lateralele urat si anost.
maciulia cred ca a facut-o un copil de gradinita cu un 3d printer...
hai cu hot hatch-ul ca buba mare ie motoarele
Cee'd (cu apostrof - generatia a doua) a avut acelasi calendar de prezentare si vanzare ca si a treia generatie. Pe 15 feb 2012 a fost prezentarea oficiala si apoi prezentarea mondiala la salonul de la Geneva (nu Frankfurt) pe 6 martie 2012. In Romania puteai sa o comanzi din iulie 2012.
Un program diferit de prezentare a fost in cazul primei generatii Cee'd cand a fost prezentat un concept in martie 2006 la Geneva, apoi la salonul auto de la Paris din toamna lui 2006 a fost prezentat oficial si a intrat la vanzare in decembrie 2006. In Romania a fost lansat in aprilie 2007.
Fața arată bine, dar cu spatele nu prea mă împac eu. Privita din lateral arată comun, aproape urât spatele, și strica ce au reușit cu fața. Comparativ cu Ceed 2, e clar un pas în spate la design, iar la Ceed 1 au avut tot asa un aspect tern dar i-a salvat Proceed ca design, dacă vroiai sa fie arătoasa luai varianta aia. Ma rog, pana nu ma sui în ea nu ma pronunț definitiv, dar din păcate Megane 4 nu e atât de departe ca preț, și arată într-un mare fel din orice poziție. Părerea mea subiectivă, of course.
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
@FLOPY Eu unul as cam vrea clima pe Best, optiune macar. O lunga perioada nu s-a putut iar apoi a fost posibil. Depinde cat vrea Kia Romania sa vanda.
Ceed 2 avea in Best niste optiuni inutile (adica eu nu le-am folosit niciodata in 70.000 km) gen directie in 3 trepte, cruize control, dar fara clima in perioada in care am luat eu masina. Am luat best nu din cauza de bani ci pt ca la City/Style bordul arata a pom de craciun.
Ceed 3 va avea in standard cam toate optiunile de securitate, mult mai scumpe decat cei aprox 250 euro pt clima.
Am trecut azi pe la Kia Autonet din Giulesti și mi-au spus ca ar mai dura cam o săptămână până primesc listele cu versiuni și prețuri pt. noul Ceed.
Mă gândesc că până la sfârșitul lunii vor da drumul la comenzi.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
Chiar arata foarte bine in echiparea asta.E o schimbare radicala cu totul.E o noua generatie.
Am cateva poze de la un coleg care e in Albania si a spionat cateva ceed-uri, cred ca echipare Best.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE 2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
DIn ultimele poze mi se pare consola centrala ca e cam uratica. Displayul cocotat pe bord sus nu pare sa fie din aceeasi poveste. Pare a tableta grosolana infipta acolo pt ca nu mai aveau loc in bord.
Parerea mea este ca arata jalnic cu display-ul acela pe mijloc aruncat (vorba colegului nostru). Se putea ceva mai bine mai slim.
Si din cate observ au furat de la mazda chestia asta cu ecranu.
De la Mazda, Mercedes, si altii. E un adevarat trend asta cu "tableta look-alike ", in loc de ecranul traditional incorporat in bord.
Inteleg ca Tesla are tableta, dar aia chiar e tableta - arata si se comporta ca atare, pe cand ce au facut constructorii de rand este un kitsch de duzina...
In rest, numai de bine de noul Ceed. Chiar e un pas in fata din toate punctele de vedere, iar faptul ca sunt pareri impartite asupra exteriorului este doar de bine - asa a fost si la Sportage IV - love it or hate it, iar acum, putini mai sunt cei care nu apreciaza aspectul lui, si chiar si aceia, din motive mai mult sau mai putin relevante.
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Problema cu "tableta" pusa acolo este ca au ucis posibilitatea de a monta aftermarket ceva. Adică pana acum dacă voiai, luai un aparat 2din, chiar și cu ecran rabatabil sau mobil de 10", și aveai lucrarea făcută. Acum ce mai faci? Ești legat de sistemul inclus, și nici nu văd cum ai putea schimba tableta decât cu ceva tot de-al lor, varianta de 7 sau 8" dar nimic aftermarket. Ca locul cd/radio a fost luat de butoanele alea de ac. Sau greșesc?
Dacă o sa iau ceed 3, f probabil o sa fie cu un ecran mai mare, dacă se poate monta pe best...
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP