Probleme livrare Kia Sportage
-
- Auto: Kia Sportage 2018 1.7 DSL DCT
Re: Probleme livrare Kia Sportage
Salut,
Nu stiu ce sa zic cu tinutul de cuvant. Eu am achitat integral masina de luni si pe joi trebuia sa fie in Curtici.
Insa, ca de obicei, niciun semn de la dealer, desi au promis ca vor discuta cu cei de la Lagermax sa aduca de urgenta toate masinile intarziate care au ajuns la Curtici.
Sper doar sa nu astept vreo luna de zile cu masina achitata integral, cum au mai patit altii....
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Nu stiu ce sa zic cu tinutul de cuvant. Eu am achitat integral masina de luni si pe joi trebuia sa fie in Curtici.
Insa, ca de obicei, niciun semn de la dealer, desi au promis ca vor discuta cu cei de la Lagermax sa aduca de urgenta toate masinile intarziate care au ajuns la Curtici.
Sper doar sa nu astept vreo luna de zile cu masina achitata integral, cum au mai patit altii....
Kia Sportage 2018, 1.7 DSL DCT Style
- sergiu007
- Auto: Kia Sportage 1.6 TGDI AWD - GT
Salut,
Maine urmeaza sa ma sune Narcis sa imi spun ultimele noutati. Astept cu nerabdare sa vad cat de parolist este . Oricum daca nu suna el il " deranjez " eu cu un telefon sa vad statusul livrarii. Sper sa nu ma abureasca. Seara buna.
PS. Rabdare si tutun....
Maine urmeaza sa ma sune Narcis sa imi spun ultimele noutati. Astept cu nerabdare sa vad cat de parolist este . Oricum daca nu suna el il " deranjez " eu cu un telefon sa vad statusul livrarii. Sper sa nu ma abureasca. Seara buna.
PS. Rabdare si tutun....
Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 DARK GUN METAL
-
- Auto: Kia Sportage 2018 1.7 DSL DCT
@Sergiu007, ai vreo veste de la Narcis cu privire la livrarea efectiva a masinii ?
Eu am discutat astazi cu cei de la MIT care mi-au zis ca au dat comanda de transport catre Lagermax, ceea ce inseamna ca masina a ajuns la Curtici.
Nu au putut sa imi dea un termen estimativ de livrare intrucat, din acest moment, depinde de cei de la Lagermax cum se organizeaza, insa nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 zile.
Asa ca nu putem decat sa asteptam. Oricum, e clar ca saptamana aceasta nu se va mai intampla nimic, avand in vedere ca sunt doar 3 zile lucratoare saptamana aceasta.
Zi faina
Eu am discutat astazi cu cei de la MIT care mi-au zis ca au dat comanda de transport catre Lagermax, ceea ce inseamna ca masina a ajuns la Curtici.
Nu au putut sa imi dea un termen estimativ de livrare intrucat, din acest moment, depinde de cei de la Lagermax cum se organizeaza, insa nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 zile.
Asa ca nu putem decat sa asteptam. Oricum, e clar ca saptamana aceasta nu se va mai intampla nimic, avand in vedere ca sunt doar 3 zile lucratoare saptamana aceasta.
Zi faina
Kia Sportage 2018, 1.7 DSL DCT Style
- sergiu007
Salut. Vb ieri cu mister Narcis si concluzia .....ma suna el astazi sa imi spuna un nr de sasiu si o data estimativa de livrare......undeva intre 10-14 zile . Dupa ce vb astazi cu el va spun si voua ce si cum . Cum ziceam sper sa nu ma abureasca din nou.
Zi buna , rabdare si tutun....
Sergiu
Zi buna , rabdare si tutun....
Sergiu
Salut Sergiu,
La fel si la mine, exact aceeasi placa.
La fel si la mine, exact aceeasi placa.
Kia Sportage 1.7 DSL Style Infra Red primita in 29.06.2018.
Salut tocmai m-au sunat ca s-a fabricat si am seria de sasiu. Ramane sa ma sune cand ajunge la Curtici ca sa o achit. Bafta
Salut. Si eu tocmai ce am fost informat ca s-a produs si am primit seria de sasiu. Urmeaza partea cu transportul si livrarea.
Salut,
Se pare ca masinile noastre vor fi "colege de trailer". Am primit si eu seria de sasiu.
Nu mai e mult
Se pare ca masinile noastre vor fi "colege de trailer". Am primit si eu seria de sasiu.
Nu mai e mult

-
- Auto: kia sportage 1.7 dsl mt
Bravoooo
Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
-
- Auto: Sportage 1,7DSL, Style, 7DCT
AMR cat mai scurt va doresc!!!!
Sportage 1,7DSL, 7DCT, 4x2 Style, Canyon Silver, My 2018, primit pe 14.02.2018, 72000+ km.....
- sergiu007
Salut. Tocmai ce am primit email de la Narcis referitor la statusul masinii mele." Buna ziua!
Pe aceasta cale va informez ca masina comandata de dumneavoastra, a iesit din productie si urmeaza ca in ce mai scurt timp sa se incarece si sa vina catre tara.
Aceasta este seria de sasiu pentru masina dumneavoastra:". Ce sa zic tot e ceva . Abia astept sa o vad pe " intarziata " cum ii spune fica-mea. Toate bune .
Rabdare si tutun.....
Pe aceasta cale va informez ca masina comandata de dumneavoastra, a iesit din productie si urmeaza ca in ce mai scurt timp sa se incarece si sa vina catre tara.
Aceasta este seria de sasiu pentru masina dumneavoastra:". Ce sa zic tot e ceva . Abia astept sa o vad pe " intarziata " cum ii spune fica-mea. Toate bune .
Rabdare si tutun.....
-
- Auto: Kia Sportage
Si eu am fost anuntat astazi ca a fost fabricata. Gt line 1.6 4x4 dct 7. Se pare ca s.au grabit cu productia cei din fabrica. Multi colegi vad ca au primit confirmari azi
Kia Sportage 1.6 tgdi dct 4x4 GT LINE New Infrared
Salut,
Pana la urma l-am sunat pe Narcis si mi-a transmis urmatoarele: masinile noastre sunt printre ultimele facute pe actuala platforma si fac parte dintr-un lot foarte mare de masini care trebuiesc livrate in toata Europa. Drept consecinta, durata de livrare va fi mai mare ca de obicei(la fel ca si fabricarea se pare) si ca ar fi bine sa ne asteptam la intarzieri de pana la 10-20 de zile...
Numai bine,
Pana la urma l-am sunat pe Narcis si mi-a transmis urmatoarele: masinile noastre sunt printre ultimele facute pe actuala platforma si fac parte dintr-un lot foarte mare de masini care trebuiesc livrate in toata Europa. Drept consecinta, durata de livrare va fi mai mare ca de obicei(la fel ca si fabricarea se pare) si ca ar fi bine sa ne asteptam la intarzieri de pana la 10-20 de zile...
Numai bine,
Eu inca nu am nimic concret... Mi-am pierdut toata rabdarea... Am vorbit cu dealerul si zice ca maine sigur o sa-mi poate spune ce se intampla. Poate ar trebui sa-l sun si eu pe "faimosul" domn Narcis, ca se pare ca el stiu cel mai bine care e treaba cu comenzile. Da, serios, poate sa-mi trimita mie cineva numarul lui de telefon in mesaj privat? 

Ti-l trimit dar nu stiu cat te va ajuta, pentru ca fiecare agent se ocupa de masinile "lui" ca sa zic asa. Mi-e greu sa cred ca se va interesa un alt agent despre o masina comandata de catre un coleg.