Mașina are 20 de mii și un pic, un an vechime, nu am nicio problema notabilă cu ea, este exact ce așteptăm
Uneori îmi zbârnâie ceva în stânga pe la aerator, intra in rezonanta pe la 2000 de ture, dar dispare repede și se aude doar daca nu merge musica
Consumul, că asta este subiect sensibil, în București pentru drumurile mele care nu sunt f aglomerate îl am de 9.1 9.6, rar am ajuns la 10, dar am avut și 13 după un drum în care aM stat în blocaje grave
In afara am scos un 7,1 pe E85 3 persoane și bagaje destule, mers normal , viteza medie de 80, mi se pare o idee cam mare fata de ce știam eu, drumul a fost liber, dar am avut cauciucuri de iarna care sunt si cam zgomotoase la viteze de 110 120
Mă bate gândul să schmb becurile h4 halogen cu unele Philips sau osram de culoare alba sa fie La culoare cu dor , da am văzut că lumea se cam plânge de durata de viață a lor
Și la fel as pune folie pe spate și luneta că vine vara, da înțeleg că e cu dat jos fata de ușă și nu mă încântă asta, prefer sa desfac cat main puțin că de obicei apar greierii
Sapt care vine trec și eu pe rotile de vara și astea trec la păstrare.