pai stai putin , ce nevoie am sa se incalzeasca maxim?
in maxim 10 secunde e perfect. pe frigu' ala daca simti ceva caldura in partea dorsala ti se pare ca esti pe aragaz
banuiesc ca si la voi la fel.
Pai la volan ii vad utilitatea sa se incalzeasca repede ...ca dupa 5 min deja te-ai incalzit cat de cat... cand ma urc la 7 dimineata in masina la -15 grade brrr...atunci e faza sa ai
"Mainile sunt rezistente"
Da, dar nu la frig. Dat fiind ca sunt in extremitatea corpului si daca mai stai si prost cu circulatia, n-au sanse la frig. D-aia purtam manusi iarna, chiar daca suntem imbracati bine in rest.
"ti se incalzeste tot corpul"
Sufleteste. Mainile au contact direct cu volanul si au suprafata mica comparativ cu acesta. Dosul are suprafata mare, incalzeste bine, dar e foarte departe de maini. Exceptie daca ai mainile sub dos. Asta e metoda pe care o foloseam la cealalta masina si merge de minune.
Per total, eu nu judec decizia altora, fiecare cu organismul lui, dar eu as fi renuntat mai degraba la scaunul incalzit decat la volan daca aveam de ales.
Eu ma urc in cămașă in mașina si dau drumu la încălzirea in scaune si in câteva secunde se simte. Nu zic ca nu ar fi fost ok si încălzirea in volan dar nu as da încălzirea in scaune pe cea din volan.
Eu am luat mașina de pe stoc ca aveam nevoie urgentă dar pentru cei care au putut configura, ca din câte știu nu se mai pot comanda, volanul încălzit era de pus obligatoriu la optionale mai ales ca era foarte ieftin.
Nu înțeleg de ce nu au pus ceva rezistente de încălzire si pe lateralele scaunelor mai ales ca la Style este piele acolo si se simt reci scaunele in zona respectiva.
Sportage 1,7DSL, 7DCT, 4x2 Style, Canyon Silver, My 2018, primit pe 14.02.2018, 72000+ km.....
1. Ce covorase imi recomandati pt vara?..cauciuc sau textil?
2. Ma gandeam sa pun folie doar pe luneta ce ziceti? Asta si pt ca am inteles ca trebuie date geamurile jos cand se pune folia si parca nu as face asta...
Sincer nu stiu opacitatea..le-as vrea putin mai inchise..nu rau..ma gandesc ca facand luneta cu o transparenta f mica se vor inchide mai mult si lateralele..
La montajul foliei se dau jos doar fetele de usi din câte știu eu.
Eu as pune covorase tot de cauciuc de la Rimimg (asta dacă nu ți le da dealerul gratis) si tăviță pentru portbagaj tot de la ei..... se potrivesc la fix.
Sportage 1,7DSL, 7DCT, 4x2 Style, Canyon Silver, My 2018, primit pe 14.02.2018, 72000+ km.....