Lista accesorii Sportage 4
Re: Lista accesorii Sportage 4
@AdiDan
Plierea oglinzilor nu e afectata de paravanturi?
Plierea oglinzilor nu e afectata de paravanturi?
Sportage 1,6 T-GDI MT 4x2 Style, Sand Track (vandut)
Nu afecteaza plierea oglinzilor.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by AdiDan on 16 Feb 2018, 11:53, edited 1 time in total.
GRABESTE-TE INCET......CU 1.6 GDI !
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Paravanturile alea nu deformeaza chederele ?
Eu am puse la Passat-ul meu si nu am probleme.
Ele se bag intre geam si chederul din usa, unde se inchide geamul. Acolo se fixeaza acele cleme metalice, prin presare, si chiar daca se indoaie un pic chederul, e pe partea din exterior, nu afecteaza izolarea geamului la inchidere.
Cel putin asa e la mine.
Ele se bag intre geam si chederul din usa, unde se inchide geamul. Acolo se fixeaza acele cleme metalice, prin presare, si chiar daca se indoaie un pic chederul, e pe partea din exterior, nu afecteaza izolarea geamului la inchidere.
Cel putin asa e la mine.
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
asta e pe codul OE de deflector de Sportage 4
https://www.colinauto.ro/deflector-vant ... rtage-2016
https://www.colinauto.ro/deflector-vant ... rtage-2016
Scuze....trebuie neaparat sa rectific.
Mai sus am gresit cand am zis ca e "pe partea din exterior". De fapt clemele sunt amplasate spre interior, intre deflector si cheder, astfel incat la inchidere geamul "pica" fix pe cleme, impingandu-le in sus, clemele ajutand la presarea deflectorului in cheder si astfel nepermitand sa cada deflectorul la viteze mai mari. Chiar si asa, totusi nu am observat o deformare a chederelor.
Din experienta de pana acum, pe langa scopul lor evident (deschidere geam pe ploaie, estetica etc.) deflectoarele mi s-au parut foarte utile pe perioada rece a anului; atunci cand ingheata geamurile sau cand ninge, pe portiunile din dreptul deflectoarelor nu ingheata si e mai usor la curatat masina.
Ca un dezavantaj, pot spune ca te incurca putin in campul vizual, fiind ca o prelungire in lateral a stalpilor laterali frontali. La trecerile de pietoni trebuie sa-ti misti putin capul ca sa fii sigur ca nu exista vreo persoana pe trecere. Dar, te obisnuiesti.
Mai sus am gresit cand am zis ca e "pe partea din exterior". De fapt clemele sunt amplasate spre interior, intre deflector si cheder, astfel incat la inchidere geamul "pica" fix pe cleme, impingandu-le in sus, clemele ajutand la presarea deflectorului in cheder si astfel nepermitand sa cada deflectorul la viteze mai mari. Chiar si asa, totusi nu am observat o deformare a chederelor.
Din experienta de pana acum, pe langa scopul lor evident (deschidere geam pe ploaie, estetica etc.) deflectoarele mi s-au parut foarte utile pe perioada rece a anului; atunci cand ingheata geamurile sau cand ninge, pe portiunile din dreptul deflectoarelor nu ingheata si e mai usor la curatat masina.
Ca un dezavantaj, pot spune ca te incurca putin in campul vizual, fiind ca o prelungire in lateral a stalpilor laterali frontali. La trecerile de pietoni trebuie sa-ti misti putin capul ca sa fii sigur ca nu exista vreo persoana pe trecere. Dar, te obisnuiesti.
-
- Auto:
A montat cineva https://www.aliexpress.com/item/Silver- ... 0.0.vt3TWq ?
Am revenit din concediu dupa drum de autostrada Austria / Ungaria. Drumul era ud/ zapada flescaita si retrovizoarele se murdarea extrem de tare. Chestia asta pare sa protejeze un pic...
Am revenit din concediu dupa drum de autostrada Austria / Ungaria. Drumul era ud/ zapada flescaita si retrovizoarele se murdarea extrem de tare. Chestia asta pare sa protejeze un pic...
Kia Sportage TGDI Style 1.6 - New Infrared
Mai usor de intrebat decat de citit ce au postat anterior colegii? 
Vezi la colegul FlorinHM, pozitia 11 din lista lui. Ii poti trimite un PM, ca sa nu poluam topicul asta.
Drumuri bune!

Vezi la colegul FlorinHM, pozitia 11 din lista lui. Ii poti trimite un PM, ca sa nu poluam topicul asta.
Drumuri bune!
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Sportage 1.6GDI Style+
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
- morogg
- Auto: Kia Sportage 1.6 GDI 4X2 PLUS
Arată bine unele dintre ele!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
toate bune,
moro
moro
desi nu e la fel de ieftin ca aliexpress...inca un site cu accesorii (nu doar pentru sportage 4) http://www.ebayshopkorea.com/
Kia Sportage, 1.6 t-gdi, 4x4, 7DCT, style, infrared, MY2018
Pentru doritorii de LED-uri:
http://www.exledshop.com/exled-custom-l ... _order=asc
http://www.exledshop.com/exled-custom-l ... _order=asc
accesoriu adevarat, la bani multi :X
) nu costa prea mult, doar banii pe care ii primesti pe o rabla 

Kia Sportaj 1.7 DSL 2016
La 1300 de euro imi fac o evacuare complete pe comanda, sa sune de sta matza in coada (sau pe motor
)...si macar stiu ca e sunet de evacuare, nu un system fake 

Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP