Daca ai sa conduci numai tu masina, nu cred sa fie probleme daca nu-ti pui senzori....daca zici ca nu-ti trebuie si te descurci...camera e suficienta.
Alarma se pune daca e necesar....fiecare isi estimeaza riscurile....dar dupa cum spunea bine un coleg....alarma e pentru hoti marunti, pentru hoti adevarati exista casco

Acum, sa fiu sincer, nici eu nu am folosit vreodata senzori, nu am pe masina actuala, care e tot berlina, dar ma gandesc ca o sa am masina noua....la inceput va fi dificil la parcari si alte manevre mai dificile. In timp probabil ca ma voi obisnui si eu cu dimensiunile, dar la inceput....
La urma urmei, tot tu esti cel ce poate stabili daca ai sau nu nevoie de senzori si alarma. Cineva iti poate spune ca nu se merita, ca arata “urat” puse AM, ca nu sunt utile, ca sunt proaste....dar la urma urmei fiecare isi apreciaza alegerile obiectiv, in functie de context.
Senzorii AM nu cred ca sunt integrati si in softul masinii ca sa-ti apara pe bord ca imagine, ci doar te avertizeaza auditiv....poate ar trebui sa intrebi ca sa fii sigur. Din acest motiv, poate nu se merita 150euro.
Alarma...probabil ca depinde de tip si de cat de performanta e...dar daca e moca...ce mai cauti pareri? Pune-o si sa fii tu sanatos!