Achizitionare Kia Sportage
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 6MT GT-Line
Re: Achizitionare Kia Sportage
Salut,
Cred ca 3 % e spre maxim.
Tot ce depaseste cifra 3 poti sa consideri ca ai obtinut cel mai bun pret posibil:)
Cred ca 3 % e spre maxim.
Tot ce depaseste cifra 3 poti sa consideri ca ai obtinut cel mai bun pret posibil:)
Kia Sportage 2021 1.6 T-GDI 6MT GT-LINE
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
-
- Auto:
E o discutie asta.. Pretul de lista este de fapt MRSP - recomanded sell price.
Nu este pretul cu care este facturat dealerul de catre importator. Din cate stiu la kia exista un discount de la importator de max 3%. De acolo vine oferta .. Pt style dct awd Mrsp era 25508. Pretul ofertei este 24743...3%.De acolo in jos este discount la dealer. Am obtinut inca 3% deci 24000. Am ma optat la ceva de 200. Si ala fost pretul. 24200. Negociere fara circ cu argumente juste si pe final de luna. Plus pachetul legislativ plus presuri.
Nu este pretul cu care este facturat dealerul de catre importator. Din cate stiu la kia exista un discount de la importator de max 3%. De acolo vine oferta .. Pt style dct awd Mrsp era 25508. Pretul ofertei este 24743...3%.De acolo in jos este discount la dealer. Am obtinut inca 3% deci 24000. Am ma optat la ceva de 200. Si ala fost pretul. 24200. Negociere fara circ cu argumente juste si pe final de luna. Plus pachetul legislativ plus presuri.
Kia Sportage TGDI Style 1.6 - New Infrared
- FlorinHM
- Auto: 1.6 T-GDI 6MT 4x4 GTLine Infra
In general mai poți obține un maxim 3 la sută de la dealer (pe lângă cel de "promoție"), plus ceva "cadouri" extra
care mai înseamnă iar maxim 1 la sută (chiar mai puțin). Dacă plătești și cash/integral, mai ai și 50 la sută reducere la Casco, deci alt "discount" suplimentar, si uite așa se aducă ceva reduceri
Iar dacă iei de pe stoc și/sau un pic folosita, ai șansa să negociezi ceva substantial mai mult!
Vezi jurnalele de bord ale colegilor deja posesori de KIA Sportaje și ai deja răspunsul mult mai detaliat decât am zis eu mai sus. Bafta in achiziție!
PS. Atenție la cadouri, gen senzori de parcare dați de dealer! Ăștia sunt aftermarket, și nu sunt integrați cu mașina (adică nu ii vezi pe display-ul mașinii) deci pasa la asta, ia opțiunea data de KIA, deși mai scumpă merita! Și mai sunt și altele, te las sa le descoperi și tu studiind cu atenție acest forum. Again, atenție la neatenție

Vezi jurnalele de bord ale colegilor deja posesori de KIA Sportaje și ai deja răspunsul mult mai detaliat decât am zis eu mai sus. Bafta in achiziție!
PS. Atenție la cadouri, gen senzori de parcare dați de dealer! Ăștia sunt aftermarket, și nu sunt integrați cu mașina (adică nu ii vezi pe display-ul mașinii) deci pasa la asta, ia opțiunea data de KIA, deși mai scumpă merita! Și mai sunt și altele, te las sa le descoperi și tu studiind cu atenție acest forum. Again, atenție la neatenție

Eu am obtinut deja discount 6% de la dealer (in afara de ce are KIA) si tot sunt nemultumit. Trag spre un 8% si semnez.
Kia Sportage MK4 GT-Line 1.6 T-GDI 6MT 4x4 New Infrared MY2018
Ford Focus MK4 ST-Line 1.5 EB 6MT Desert Island Blue MY2019
"Three pedals are only for men"
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Prin Buc standard e 4%, 5% pt masini de showroom.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Eu am avut 2,3% discount pentru masina venita pe comanda.
Recunosc ca nu am negociat prea mult, ci doar am informat de la inceput fiecare dealer in parte ca cererea mea de oferta a plecat inspre mai multi dealeri.
Recunosc ca nu am negociat prea mult, ci doar am informat de la inceput fiecare dealer in parte ca cererea mea de oferta a plecat inspre mai multi dealeri.
Nu ti da nimeni 8 % discount, astea sunt povesti pescaresti.Eu am umblat si am vb cu toti dealer ii si nimeni nu da atat.Sa fim seriosi.....
Nu am spus ca mi-a dat cineva 8%, ci ca spre asta tind. Voi vedea in zilele urmatoare daca se concretizeaza sau nu. Sanse sunt...., target-ul de final de an se face cu vanzari nu cu statistici.
-
- Auto:
Hmm... 3% de la fabricant si 5% de la dealer... Asteapta final de an si final de luna

Kia Sportage TGDI Style 1.6 - New Infrared
Iti dai seama ca vorbesti despre Sportage, nu Ferrari, si asta intr-un moment de boom al pietei, nu doar al marcii?
In momentul asta, dealerii sunt foarte aproape de atitudinea din perioada in care masinile se vindeau singure, asa ca un discount de 6%, plus ceva facilitati, e mai mult decat suficient.
Dar chiar si asa, nu e imposibil de obtinut mai mult. Bafta!
In momentul asta, dealerii sunt foarte aproape de atitudinea din perioada in care masinile se vindeau singure, asa ca un discount de 6%, plus ceva facilitati, e mai mult decat suficient.
Dar chiar si asa, nu e imposibil de obtinut mai mult. Bafta!

Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Indiferent cum ati luat masinile, cash sau leasing, cat a fost suma achitata la dealer pentru arvuna masinii, pe comanda ?
Ms
Ms
Am fost sa vad si eu un Sportage 1,6 gdi Style si arate foarte bine interiorul pe bej, tapiteria piele+textil. Are cineva aceasta varianta ? Cum se comporta in timp si cat de greu se intretine ?
Kia Sportage 1.6T-GDI 6MT 4x4Style New Infrared
Am eu interiorul bej, din mai până acum și 15000 km e ca nou. Doar l-am aspirat și atât. Mașina e mult mai luminoasă și dă senzația că e mai mare + vine cu plafon negru.
PS: am și un Kinder de aproape 6 ani.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
PS: am și un Kinder de aproape 6 ani.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Sportage 1,6 T-GDI Style 4X2 MT - new infrared
-
- Auto: