Postez si aici, sa avem si topicul dedicat actualizat.
In ultimul timp eram in cautarea unor praguri laterale, urmare a multor perechi de blugi ai mei si ai Doamnei distrusi de murdaria soselelor.
Dupa indelungi cautari de produse standard prin tara si afara, cereri de oferta pe la reprezentantele Kia si de la site-uri de profil, am schimbat macazul si am trecut la cautarea unor praguri electrice, asa cum vedem pe la americani.
Cautarea a durat mai mult de o luna, pana am gasit in subsolul internetului o firma producatoare de accesorii, axata pe modele Kia/Hyundai, dar nu neaparat dornica sa vanda in Europa.
Am avut ceva tratative cu ei si pana la urma am achizionat o pereche de praguri electrice, pe care le-am montat la MIT Baneasa.
Poze si video mai jos.
Interventia a durat cateva ore bune (aproape toata ziua

), mai ales din cauza instructiunilor sumare. Acum sigur ar dura la jumate.
Baietii au lucrat exemplar, atat pe tinichigerie cat si pe electrica. Lucrarea arata ca din fabrica, interventiile asupra masinii fiind minim invazive. Acum ramane de vazut cat rezista motoarele pe drumurile noastre.
Pretul de achizitie nu a fost cu mult mai mare decat al unor praguri OEM (clasice), dar s-au adaugat transportul prin DHL (scumpicel dar merita) si taxele vamale plus tva. La cele din urma a fost greseala mea si graba, fiindca nu am transferat banii in doua transe pentru a avea o dovada de plata redusa. Vanzatorul a declarat o valoare mica a coletului, dar vama cere dovada platii - OP, printscreen din online banking, etc.
Mult, putin, nu are importanta. Sunt multumit de achizitie si de lucrarea finala. A fost o nebunie si am facut-o. Nefasta e maxim de multumita, deci am castigat doua linii la viata cu ea
Daca sunt doritori dupa ce le vizionati si live la urmatoarea intalnire sau la cerere prin Bucuresti, putem face o lista si cere o oferta de pret de la producator.
Mai multe detalii la mine in jurnal:
viewtopic.php?f=74&t=24045&start=90
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.