Senzori de presiune - TPMS
Re: Senzori de presiune - TPMS
Ieri au venit senzorii din Slovacia de la "prietenul" nostru korienok179 si aseara i-am si montat. Au fost recunoscuti dupa aproximativ un kilometru. Desi la vulcanizare imi arata 2.4 bari, senzorii arata 2.5 la rece si 2.6 cand se mai incazesc rotile. Nu ma deranjeaza.
- FlorinHM
- Auto: 1.6 T-GDI 6MT 4x4 GTLine Infra
Poti te rog sa imi spui la ce vulcanizare ai mers? Autosoft sunt full, altii de unde am luat anvelopele sunt full, si vreau si eu rapid, si bine (adica cu responsabilitate - sa nu atinga noile jante, sa nu strice senzorii, sa echilibreze bine rotile, s.a). Thx
La un prieten care are o vulcanizare de cartier in Baicului la care merg de vreo 10 ani. Nu e firma mare dar am incredere. Acum sincer, m-am uitat la senzorii aia si nu prea ai cum sa-i strici, doar sa dai cu ranga in ei. 44.453700, 26.142080
Am schimbat si eu rotile ieri , la autosoft am stat vro 30 min la coada , cu senzori comandati din slovacia , i-a recunoscut imediat totul ok .
Salut. O întrebare pt cei ce au comandat acești senzori
https://m.ebay.com/itm/4x-NEW-Genuine-V ... 0408.m2460 vin și cu piuliță sau trebuie comandata separat?
https://m.ebay.com/itm/4x-NEW-Genuine-V ... 0408.m2460 vin și cu piuliță sau trebuie comandata separat?
Kia Sportage style 1.7 7DCT!
Eu am cumpărat aceşti senzori de la korienok179 şi aveau tot ce trebuie. Cred că scrie şi mai în josul anunţului că vin cu tot cu piuliţe. Am avut un stres până am pus cauciucurile de iarnă (i-am achiziţionat la sfârşitul lui august) că nu ştiam dacă vor fi recunoscuţi sau sunt defecţi etc. După montare, au fost recunoscuţi în aprox. 2 km şi nu am probleme cu ei (până acum
).

KIA Sportage MY23 GTLine 1.6 T-GDI MHEV 7DCT 4x4
- _MAN_
- Auto: Sportage 2017 1.6GDI Style
Imi puteti spune, va rog, daca trebuie facuta vreo setare din computerul de bord la echiparea unui set nou de senzori? (Ebay-slovacia )
Acum sunt la Autosoft, mecanicul insista ca trebuie facuta o (re)setare sau ceva de genul, dar eu parca imi aduc aminte citind in acest forum ca nu e necesar așa ceva.
Acum sunt la Autosoft, mecanicul insista ca trebuie facuta o (re)setare sau ceva de genul, dar eu parca imi aduc aminte citind in acest forum ca nu e necesar așa ceva.
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Nu trebuie...spune-i sa ii monteze si sa isi vada de treaba lui
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Am fost si eu la Autosoft, poti sa-i lasi sa faca verificarile lor, nu o sa-i reseteze. Cel putin la Fundeni a venit un tip cu o trusa, i-a citit, m-a intrebat de unde i-am luat. Inclusiv la final s-a conectat la calculatorul masinii sa se asigure ca-i recunoaste. Stia omul ce face. Au si ei senzori pentru Sportage, pe la 200 lei.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Interesant ca la mine nu am avut deloc aprinsa avertizarea, e adevarat ca am plecat de la service cu rotile de vara in masina cu senzorii initiali pe ele. Dupa ce am dat rotile de vara jos la fel, nici o avertizare.
- _MAN_
- Auto: Sportage 2017 1.6GDI Style
Confirm ca si la mine nu a existat vreo avertizare in bord dupa montare. Valorile senzorilor au fost citite dupa aprox 4-5Km.
salutare. proaspat posesor de sportage.
imi arata presiunea 3,1 sau chiar 3,2 bar (asa am luat-o de la dealer). nu ar trebui sa le cobor la 2,4 ?
imi arata presiunea 3,1 sau chiar 3,2 bar (asa am luat-o de la dealer). nu ar trebui sa le cobor la 2,4 ?
Ba da.
Peugeot 5008 GT 2019, 2.0 Diesel EAT8, 177CP
EX: Kia Sportage MY2017, 1.7 CRDI 7DCT, Style, New InfraRed
Kia Cee`d Facelift 2010 1.6 CRDI , Best, Black Pearl
EX: Kia Sportage MY2017, 1.7 CRDI 7DCT, Style, New InfraRed
Kia Cee`d Facelift 2010 1.6 CRDI , Best, Black Pearl
Vezi sa nu fie psi, e alta mancare de peste, caz in care ar trebui sa mai bagi aer pana pe la 3.6 ca sa corespunda cu 2.4 bar. In alta ordine de idei, am facut si eu operatiunea ebay dupa ce m-am documentat aici. Am montat senzorii la o vulcanizare de cartier si i-a recunoscut in 4-5 km.