Jante si anvelope Sportage
Re: jante kia sportage
Ia de 16, iesi mai ieftin, exista!
Vezi ca nu merg la gaura centrala, trebuie sa fie de 67,1 mm sau mai mare cu inele in plus.
https://www.anveloshop.ro/jante-hybrid- ... 17-5x114-3 mai ieftin!
Vezi ca nu merg la gaura centrala, trebuie sa fie de 67,1 mm sau mai mare cu inele in plus.
https://www.anveloshop.ro/jante-hybrid- ... 17-5x114-3 mai ieftin!
Kia Sportage 2016 4x4 1.6T-GDI GTLine-vandut!
----------------------------------------
Vand bare Thule Sportage 3 sau 4-link in Bazar :!:
----------------------------------------
Vand bare Thule Sportage 3 sau 4-link in Bazar :!:
Merci pentru cod nesta, vreau tot pe 17 sa pastrez una pentru rezerva, ma apuc sa sondez piata, la iarna vreau sa am jante si cauciucuri
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT
cam scumpe, iei rial de aliaj la scorul asta.
la astea hybride e posibil sa ai nevoie si de piulite, daca nu vin cu ele.
la astea hybride e posibil sa ai nevoie si de piulite, daca nu vin cu ele.
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
sunt deschis la variante, daca sunt si mai ieftine si mai bine
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT
intreaba la sigemo, sunt importatorul oficial rial.
Salutare,
As dori sa imi cumpar un set de jante de aliaj, pentru kia ceed 2010. Cam ce dimensiuniar trebui sa aiba? Pe 16 as prefera
Are cineva?
Multumesc!
As dori sa imi cumpar un set de jante de aliaj, pentru kia ceed 2010. Cam ce dimensiuniar trebui sa aiba? Pe 16 as prefera
Are cineva?
Multumesc!
Dar astea de la dealer de ce nu va plac ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Sportage 2017, 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT Line, Deluxe White
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Aceeasi combinatie(jante tabla hybrid+anvelope+senzori) o gasesti la vreo 3800 lei sau chiar mai putin.
Cine doreste sa economiseasca 1400lei, se intereseaza, baga un search aici si aia e.
Cine doreste sa economiseasca 1400lei, se intereseaza, baga un search aici si aia e.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Oferta la reprezentanta pentru Sportage 2017
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Kia Sportage 2017 1,6 GDI 4X2 STYLE - CANYON SILVER
- anveloshop1
- Auto: Kia Sorento
E recomandat sa faceti o configurare inainte de cumpararea unor jante aftermarket, uneori fiind cazul nepotrivirii lor pe butuc chiar daca au exact aceleasi dimensiuni ca si cele originale. Cand sunt atestate de un configurator al producatorului sau revanzatorului, aveti siguranta ca se potrivesc fara probleme. La majoritatea jantelor aftermarket primiti si un kit de montaj, care contine inele de ghidaj si cele necesare.
In prezent toate jantele comercializate au straturi de vopsea in plus care protejeaza aspectul lor impotriva deteriorarii in contact cu substantele antiderapante. Prin urmare, dorinta de a cumpara un set de jante din tabla sau hybrid pentru a nu se deteriora aspectul nu mai este valabila.
In prezent toate jantele comercializate au straturi de vopsea in plus care protejeaza aspectul lor impotriva deteriorarii in contact cu substantele antiderapante. Prin urmare, dorinta de a cumpara un set de jante din tabla sau hybrid pentru a nu se deteriora aspectul nu mai este valabila.
janta aliaj mai ieftina ca janta de tabla, oau.
oferta de la reprezentanta e bataie de joc din puctul meu de vedere raportat la pret/calitate
Sportage cu jante de Kia Cee'd 17" 7J ET56 si Nokian Weatherproof SUV 225/60
Superbe, tot de Ceed am luat si eu insa cele de pe Gt Line 2016.Ating pe undeva sau vreo problema majora? Multumesc!
Nu ating pe nicaieri si pana acum nu am nicio problema majora. Astept sa se aprinda martorul TPMS pentru ca nu am pus senzori.