Sportage 2016
Re: Sportage 2016
LED-ul (e unul singur per maner) e pe clanta si ilumineaza doar manerul masinii.
Mai este un bec pe usa dar pe laterul usii spre interior. Presupun ca scopul lui e sa vada ceilalti participanti la trafic cand ai usa deschisa.
Nu sunt lumini pe jos din ce imi dau seama, dar poti monta aftermarket. Daca iti pui din acelea lipite si cu sursa de energie proprie nici nu ai treaba cu garantia masinii.
Mai este un bec pe usa dar pe laterul usii spre interior. Presupun ca scopul lui e sa vada ceilalti participanti la trafic cand ai usa deschisa.
Nu sunt lumini pe jos din ce imi dau seama, dar poti monta aftermarket. Daca iti pui din acelea lipite si cu sursa de energie proprie nici nu ai treaba cu garantia masinii.
Kia sportage 1.6T-GDI GT LINE 4X2 MT infrared
-
- Auto:
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Eu as fi renuntat bucuros la kessy si alte automatizari, dar era inclus in Gt line. Sunt singurul cu GT line care nu poate asculta muzica, cu contactul oprit ?; Daca pun contact si deschid usa sa ascult muzica, urla avertizarea. Imi scapa ceva ?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
-
- Auto: Kia Sportage
Buna,Nesta3 wrote: ↑16 Jan 2017, 10:11 Azi am descoperit ca avem si lumini pentru franarea de urgenta, sistem denumit oficial ESS(emergency stop signals).
A trebuit sa pun o frana brusca deoarece mi-a iesit unul in fata pe la academiei si instant au intrat luminile de avarie.
Din ce m-am uitat pe site-ul kia.ro, acesta functie nu apare nici ca standard de echipare si nici ca optional.Insa, pe kia.uk, apare standard pentru toate echiparile.
Functia asta e a 2a pe care o descopar, dupa asistenta la faza lunga.
Chiar ma intrebam daca ceea ce scrie in manualul(vezi pg.6.73)referitor la ESS este adevarat?
Nu am reusit sa-mi dau seama daca am aceasta functie (in manual este descrisa, dar se mentioneaza in paranteza -''daca vehiculul este echipat")
Cum as putea sa-mi dau seama daca stopurile clipesc, la franarea brusca ,in afara cazului ca cineva care ar merge in spatele meu ar vedea acest lucru si mi-ar comunica?
Mentionez ca sunt posesor de Kia Sportage 1,6 T-GDi,GT-LINE.
Va multumesc!
- RadaRada
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 4x2 Style+
Din cate stiu, daca franezi brusc si tare(bagi piciorul in frana cand ai 70-80km/h) ar trebui sa se aprinda automat luminiile de avarie pe durata franarii.
Sportage 2018 AlchemyGreen
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Pai ti se aprinde si butonul de avarie. Eu am comis-o.
-
- Auto: Kia Sportage
Azi am testat functia ESS, punand frana brusc pe drum inzapezit...S-au aprins avariile. care s-au stins dupa continuarea drumului. asadar cred ca inainte de avarii, s-a aprins si a clipit stopul de sus al lunetei(asa cum este descris in manual)!llapusneanu wrote: ↑16 Jan 2018, 01:37Buna,Nesta3 wrote: ↑16 Jan 2017, 10:11 Azi am descoperit ca avem si lumini pentru franarea de urgenta, sistem denumit oficial ESS(emergency stop signals).
A trebuit sa pun o frana brusca deoarece mi-a iesit unul in fata pe la academiei si instant au intrat luminile de avarie.
Din ce m-am uitat pe site-ul kia.ro, acesta functie nu apare nici ca standard de echipare si nici ca optional.Insa, pe kia.uk, apare standard pentru toate echiparile.
Functia asta e a 2a pe care o descopar, dupa asistenta la faza lunga.
Chiar ma intrebam daca ceea ce scrie in manualul(vezi pg.6.73)referitor la ESS este adevarat?
Nu am reusit sa-mi dau seama daca am aceasta functie (in manual este descrisa, dar se mentioneaza in paranteza -''daca vehiculul este echipat")
Cum as putea sa-mi dau seama daca stopurile clipesc, la franarea brusca ,in afara cazului ca cineva care ar merge in spatele meu ar vedea acest lucru si mi-ar comunica?
Mentionez ca sunt posesor de Kia Sportage 1,6 T-GDi,GT-LINE.
Va multumesc!
aveti idee cum pot sa repar niste zgarieturi pe spoiler fata kia sportage 2016? am luat o bordura mai inalta si am zgariat un pic spoilerul. multumesc
Pune niste poze si in functie de acestea poate trebuie un pic de polish sau vopsea corectoare.
Am gasit asta pe net: https://www.aliexpress.com/item/Free-Sh ... 291.DnwGzG
Sa nu-mi spuneti (cine se pricepe) ca ar rezolva problema ridicarii geamurilor la inchiderea masinii!?:)
Sa nu-mi spuneti (cine se pricepe) ca ar rezolva problema ridicarii geamurilor la inchiderea masinii!?:)
Sportage 1.6GDI Style+
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK