Am primit ieri confirmarea cu seria masinii ca s-a produs si azi am achitat diferenta. Sunt in grafic. Drumuri bune la toata lumea.

Am primit ieri confirmarea cu seria masinii ca s-a produs si azi am achitat diferenta. Sunt in grafic. Drumuri bune la toata lumea.
spune mi te rog takapaka,ai sunat la ei sa intrebi de masina sau ai asteptat pana te au sunat ?!!! eu nu am sunat deloc si vad ca altii care au platit in aceeasi zi cu mine deja li s a confirmat producerea masinii ...eu nu am nici o veste deocamdata,dar nici n am vrut sa deranjez cu telefoanele...
pe mine m-au sunai ei prima data si a fost o greseala,dupa eu,suna-i si tu ,nu strica sa-i pui putin la treaba ,agentul meu de vanzari a fost super cooperant si bine intentionat dupa incurcatura cu prima data de livrare ...nu ti-au comunicat nici macar daca s-a fabricat ? ...si da,este alb deluxe, stii cum este ,gusturile nu se discuta ,deluxe asta arata f bine ,este prima Kia si prima de culoare alba !!!baban oana wrote: ↑15 Jul 2017, 10:42spune mi te rog takapaka,ai sunat la ei sa intrebi de masina sau ai asteptat pana te au sunat ?!!! eu nu am sunat deloc si vad ca altii care au platit in aceeasi zi cu mine deja li s a confirmat producerea masinii ...eu nu am nici o veste deocamdata,dar nici n am vrut sa deranjez cu telefoanele...
Nu are cum sa dureze livrarea 60 zile lucratoare din momentul producerii. Presupun ca e termenul din momentul plasarii comenzii.alexandra36 wrote: ↑15 Jul 2017, 16:07 eu imi cumpar sportage-ul de la kia mit bucuresti baneasa.super cooperanti.am achitat in iunie 2017 un avans si pe 1 iulie integral suma. pe 4 sau 5 iulie cica era produsa si acum astept livrarea care zicea dealerul poate dura si 60 zile.desi termenul de livrare e cam mare.nu i-am sunat deloc.ei m-au sunat imediat ce a fost produsa.
Flavyus esti genial !!!!!! o veste care a creat descarcari de adrenalina..multumim de veste!!! e placut sa vezi cum ceilalti se implica chiar daca ei si au luat deja masinutele..asteptarea e grea dar e cu ''tahicardii'' spre final...