Piele pe volan (aftermarket)
Re: Piele pe volan (aftermarket)
Salut,
Tocmai ce am vorbit cu Dl Gabi, abia ce se intorsese de la Bucuresti, are ceva lucrari la Craiova acum.
O sa vina in Bucuresti cam in doua saptamani, si a confirmat ca e OK cu 29 Iulie, cu o singura mentiune: nu poate face mai mult de 2-3 masini pe zi.
In plus, trebuie sa stie dinainte ce model de volan avem (si modelul de Ceed - an), ca sa pregateasca pielea dinainte.
La cei cu volan din piele din fabrica, sunt trei bucati de piele, pe cand la celelalte, le pune altfel.
De asemenea, daca vreti si alte elemente - schimbator, frana de mana, etc. trebuie mentionat si confirmat cu el ca se poate face.
Din pacate tocmai a ramas fara masina (a vandut-o), si nu se poate deplasa la o locatie a noastra, va trebui sa mergem noi la el - zona IMGB.
Asadar, hai sa reconfirmam lista si sa includem toate detaliile, si il sun inapoi sa confirmam lucrarea (daca ne strangem mai multi, ne imparte in doua zile - sambata/duminica).
1. Surfer - Ceed 2008, volan din piele din standard. Doar volan, fara schimbator.
2.
Tocmai ce am vorbit cu Dl Gabi, abia ce se intorsese de la Bucuresti, are ceva lucrari la Craiova acum.
O sa vina in Bucuresti cam in doua saptamani, si a confirmat ca e OK cu 29 Iulie, cu o singura mentiune: nu poate face mai mult de 2-3 masini pe zi.
In plus, trebuie sa stie dinainte ce model de volan avem (si modelul de Ceed - an), ca sa pregateasca pielea dinainte.
La cei cu volan din piele din fabrica, sunt trei bucati de piele, pe cand la celelalte, le pune altfel.
De asemenea, daca vreti si alte elemente - schimbator, frana de mana, etc. trebuie mentionat si confirmat cu el ca se poate face.
Din pacate tocmai a ramas fara masina (a vandut-o), si nu se poate deplasa la o locatie a noastra, va trebui sa mergem noi la el - zona IMGB.
Asadar, hai sa reconfirmam lista si sa includem toate detaliile, si il sun inapoi sa confirmam lucrarea (daca ne strangem mai multi, ne imparte in doua zile - sambata/duminica).
1. Surfer - Ceed 2008, volan din piele din standard. Doar volan, fara schimbator.
2.
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
2. Razica - hyundai i30, volan fara piele. Doar volan, fara schimbator. Pt mine e ok zona, e ok si sambata si duminica. E vreo problema ca vin hyundaiul ? Ca la el a inceput volanul sa se nasoleasca.
3.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
cee'd 1.6 crdi pewter beige
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI
Ceed 1.4 TGDI
E OK, de ce sa nu fie OK. din ce an e masina? ca sa stie omul ce model de volan are.
Ahhh...asa e am uitat anul si nu stiu sa dau edit de pe telefon. Scuze. Reiau lista:
2. Razica - hyundai i30 an fabricatie 2011, volan fara piele. Doar volan, fara schimbator.
3.
2. Razica - hyundai i30 an fabricatie 2011, volan fara piele. Doar volan, fara schimbator.
3.
cee'd 1.6 crdi pewter beige
Ceed 1.4 TGDI
Ceed 1.4 TGDI
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
3. Ogy -Ceed 2008 , volan din piele (scoasa). Doar volan fara schimbator. Vreau cusatura neagra.
3. Ogy -Ceed 2008 , volan din piele (scoasa). Doar volan fara schimbator. Vreau cusatura neagra.
La voi încă mai ține materialul fustei de la schimbător? La mine începuse sa crape pe unde făcea cute și am preferat sa o schimb.
Mi-am tunat mașina și am transformat-o in cee'd, kia cee'd
Cee'd sw 2013, 1.6crdi 128CP, cu mici upgrade-uri
ODO 130k and counting...
Ex: Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
Jurnal de bord
ODO 130k and counting...
Jurnal de bord
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Pai daca nu l-am atins cu transpiratia mea acida, mansonul schimbatorului a rezistat. Valabil si pentru cotiera. La mine volanul si maciulia schimbatorului aveau probleme. Sa vedem ce-i fac si aleia.
Si la mine inca rezista mansonul. Ireprosabil.
Maciulia schimbatorului am schimbat-o acum doi ani, dar nu din cauza pielii, ci a ornamentului cromat de deasupra. 160 de lei parca, la MIT Baneasa.
Maciulia schimbatorului am schimbat-o acum doi ani, dar nu din cauza pielii, ci a ornamentului cromat de deasupra. 160 de lei parca, la MIT Baneasa.
La mine începuse sa se dezintegreze usor și am preferat unul de piele calumea. Măciulia la mine e cea standard, nu am probleme. Cred ca o poți inbraca și pe aceasta in piele.
ODO 130k and counting...
Jurnal de bord
ODO 130k and counting...
Jurnal de bord
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Maciulia la a mea are urmatoarele bube: scorojit imitatia aia de piele in zona degetelor (dreapta-fata) si vopseaua aia argintie zici ca i-am dat cu un cui punctiform pe toata suprafata.
Alta noua dacă se mai gasesc de cumpărat
. Ma bătea și pe mine gândul la una din pachetul sport, dar observ ca are probleme.

ODO 130k and counting...
Jurnal de bord
ODO 130k and counting...
Jurnal de bord
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
a mea e inca buna. ornamentu e din aluminiu simplu, nu are nici o vopsea pe el
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
Baieti, Dl Gabi m-a sunat astazi si a zis ca vine saptamana asta la Bucuresti. Asadar, va trebui sa facem miscarea wknd-ul acesta - 2 masini pe zi (cu noroc 3).
Deci, cine poate sambata/duminica, 22-23 Iulie? Eu pot ambele, in functie de cum puteti voi, ma adaptez, nu are importanta.
Deci, cine poate sambata/duminica, 22-23 Iulie? Eu pot ambele, in functie de cum puteti voi, ma adaptez, nu are importanta.