kia rio hatchback
kia rio hatchback
mi-am luat masina din Italia, zilele astea o inscriu,mama ce de bani am platit. 

Sa o stapanesti sanatos! Am si eu o curiozitate: cat te-a costat toata "distractia" 

Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008
Masina are 69000 km,2003,a fost pe la trei femei,e zgariata aproape peste tot,dar nu conteaza urmeaza nevasta-mea care sigur nu o va lovi
am trecut si RAR-ul azi,asa ca stau linistit.A costat 4000 euro+300 actele Italia,drumul cu tot cu benzina taxe cazare si altele530 euro(2000 km am condus,am oprit pe la deva sa dorm 3 ore,apoi incet spre buc).Inca mai am de dat bani la taxa Tariceanu,sa vad daca pot da mai putin,oricum sunt multumit de masina,are aer conditionat,abs ,servo,mp3,e suficient deocamdata.Dupa buget...

i-am facut o mica revizie la masina zilele astea.ulei mobil 5w40 130 lei,filtru ulei 18 lei,f aer 44 lei parca,placute frana 140 lei,comandate pe loc au venit in o ora,restul le am comandat in o sapt.bonus schimb gratuit de cauciucuri iarna vara(le aveam eu).toata kestia a facut 425 lei.filtrul de polen e 280 lei il mai las deocamdata. 

Salut
Incearca la http://www.piese-kia.ro/ Filtrul de polen pentru RIO-ul meu e 74RON, nu cred ca fie atat de mare diferenta pentru a ta.
Incearca la http://www.piese-kia.ro/ Filtrul de polen pentru RIO-ul meu e 74RON, nu cred ca fie atat de mare diferenta pentru a ta.
Kia RIO 1.4

Re: kia rio hatchback
vara asta am cam calarit masina 4000 km,full de bagaje,am fost in grecia cu copiii apoi prin tara la peste pe coclauri,super multumit de comportament,singurul inconvenient aerul cond.care se facea simtit dupa 10 15 min de la plecare.in rest,ok.
-
- Auto:
Re:
Felicitari pentru achizitie.bujorel wrote:A costat 4000 euro+300 actele Italia,drumul cu tot cu benzina taxe cazare si altele530 euro
Am o intrebare: care au fost pasii in Italia cu actele? Numere proviziorii, etc..
Mersi.
-
- Blue Shadow
- Auto:
Sa o stapanesti sanatos si sa va bucurati de ea cat mai multi km fara evenimente!
Pentru piese incearca unde ti-a spus vlady_b. Sunt mai rapizi decat service-urile
Pentru piese incearca unde ti-a spus vlady_b. Sunt mai rapizi decat service-urile

Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!
Kia RIO Sedan 1.6 CVVT Dynamic Polar Silver
Album

Kia RIO Sedan 1.6 CVVT Dynamic Polar Silver
Album

am ajuns la parcul auto la 8 dim,mi au facut un contract(atentie pt.numele din contract ca pe ala se inmatriculeaza in ro)de vanzare cumparare am mai asteptat 1ora sa imi faca asigurare rca pe 1saptamina(s-a dus unu de la ei in oras),o procura pe numele meu si pe numerele de italia cu care am plecat in ro,a durat cam 2 ore toata treaba,am ajuns in bucuresti,le am trimis numerele cu upc curierul lor care era pe acolo si mi au trimis inapoi actul masinii in original cu radierea pe italia,am asteptat o saptamina,am picat nasol cu weekendu n au lucrat aia pe acolo,vb zilnic pe mess cu o fata de la targul ala,iti dai seama ma uitam la masina in parcare,fara numere...dar a fost ok,m as fi dus in germania sa iau o masina dar nu ma intelegeam deloc cu nemtalaii la telefon am inteles ca acolo e mai simplu cu actele.imi pare si acum rau ca nu am luat un doblo de acolo,era troznit in spate dar era full option la 5000 euro,2006 23000km,cred ca mai bagam in el 1000 da nu mai aveam din cauza taxei lui tariceanu.....
.acuma cu triplarea taxei nu mai luam nimic de afara sau o trecem pe bulgaria