PETER ma numesc, sunt din Sfantu Gheorghe (CV), este prima postare facuta de mine pe acest forum, am urmarit din cand in cand forumul clubkia, deoarece tatal meu a achizitionat in martie 2008 un Cee`d 1.4. de la reprezentanta MARTAX Brasov si vroiam sa stiu la ce sa ne asteptam vis-à-vis de masina, insa pana acum, iunie 2017 niciodata nu a trebuit sa folosesc informatiile de aici legate de reparatii sau solutionare de probleme.
Ca urmare a unei intamplari nefericite, a trebuit sa preiau masina lui, deci m-am trezit cu un Cee`d hatchback, 1.4 Best+ machine Silver, masina tinuta in garaj, cu 49.000 km rulati in cca. 9 ani. Povestea este una ideala, foarte mult discutata si ironizata in bransa auto: masina tinuta in garaj, cu km putine de la un doctor care folosea masina in oras sau pe distante scurte, iesiri anuale mai lungi “in afara” pana in Ungaria sau Austria, spalata la fiecare 2 saptamani, prea putin folosita iarna

Povestea in cazul meu este una adevarata, eu am condus masina cand era noua cca 4000-5000 km. din curiozitate, apoi inca cca. 5000 km. dupa ce a mai rulat cativa km., acum fuge mai bine in jurul a 50.000 km. Mai detin alte 2 autovehicule, asadar nu stiu daca pastrez sau nu masina, dar a inceput sa ma intereseze acest model compact si parcurg cu mare atentie postarile voastre.

Va salut pe toti cu respect!