Pregatiri de iarna
Daca sunt din nov 2005 poti sa spui ca este nou? . Un cauciuc ca sa fie nou nu inseamna sa aiba 0 km rulati dar sa si fie produs macar in anul in care-l cumperi. Din punctul meu de vedere o anvelopa de doi ani de zile, nerulata care si-a pierdut deja 1/3 din durata de viata se apropie foarte mult de o anvelopa SH. Oare degeaba pretul lor este la jumatate?.indie. wrote:Si daca sunt din nov 2005 ce?
Cee'd 2.0 Diesel MT Style
Nu e stift, e ceva mai prost ca unul nou-nout.
Insa e si la jumatate de pret.
Eu am mers foarte bine si cu cauciucuri de vara iarna si n-am avut probleme deloc. Doar un pic de atentie in plus.
Eu personal n-as investi mult intr-un set de iarna deoarece in zona de sud nu prea sunt conditii de iarna adevarata.
Insa e si la jumatate de pret.
Eu am mers foarte bine si cu cauciucuri de vara iarna si n-am avut probleme deloc. Doar un pic de atentie in plus.
Eu personal n-as investi mult intr-un set de iarna deoarece in zona de sud nu prea sunt conditii de iarna adevarata.
eu am pus, cu tot cu conditii sau nu. mai sigur pentru mine si familia mea!
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Cuciucurile nu "creste" ci cresc.Smart wrote:Cauciucurile de iarna creste consumul de carburant?
Acum sa revin la problema .In principiu da ,se simte o oarecare crestere a consumului.Acum daca se merita sa nu "gume" de iarna?Asta e relativa.Normal e ca pe timp de iarna sa pui pneuri adecvate(dasta sunt si facute).dar exista si f multi soferi care nu le schimba si circula sa zicem cu mai mare atentie.Sunt putin mai alunecoase cauciucurile standard pe timp de iarna(polei,zapada,lapovita,etc)
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red,B-xx-BAU
Si pentru cei care au primit masinile de curand: am inteles ca lichidul din rezervorul pentru spalat parbrizul este de vara, asa ca ar trebui consumat cat mai repede.
Eu teapa cu lichidul am luat-o la Petrom. Una era afisat si alt pret l-am platit pe bon. Din pacate eram prea euforic la acel moment si mi-am dat seama acasa.
Am inteles eu cum ca sunt mai zgomotoase cauciucurile de iarna? Am gasit cauciucuri 185/65R15 - Dunlop SP Winter Sport M3 in Metro si Selgros.
Eu teapa cu lichidul am luat-o la Petrom. Una era afisat si alt pret l-am platit pe bon. Din pacate eram prea euforic la acel moment si mi-am dat seama acasa.
Am inteles eu cum ca sunt mai zgomotoase cauciucurile de iarna? Am gasit cauciucuri 185/65R15 - Dunlop SP Winter Sport M3 in Metro si Selgros.
eu mi-am luat dunlop m3 de la selgros, 195/65R15, se merita la banii astia
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Cei care au rezervorul aproape plin cu lichid de parbriz,de vara,ce trebuie sa faca ?Eu am turnat peste el lichid de iarna,doar vreo litra,ca atat a incaput,poate ii mai scade punctul de inghet,oricum am inteles ca rezervorul e de 5 litri,cand sa consumi atata lichid?
Si mai am o intrebare,exista un rezervor cu lichid si pt luneta?,si daca da,unde?

Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.