muscailie wrote: ↑23 Aug 2016, 17:31
Cei care aveti 4x2, considerati ca s-ar fi meritat 4x4 ?
Salut,
dupa 5 ani juma' ,cu cel putin doua ierni urate in Bucuresti,cu mers vara uneori si prin locuri mai mocirloase,urcat/coborat pe drumuri care duc spre balti de pescuit de langa sau nu de Bucuresti,cu coduri galbene sau portocalii prin ian-feb departe de casa si musai trebuia sa revin,nu am simtit vreun moment ca 4x4 m-ar fi scos,odata ce 4x2-ul standard a facut fata cu brio.
Nu am intrecut insa masura,nu am indraznit sa ma aventurez unde poate doar un Patrol,Landcruiser ori Pajero ar fi avut curaj....oricum acolo o Kia chiar si 4*4 nu ar face fata.
Eu zic ca merita pt multe alte aspecte marunte,cum ar fi craterele lui Firica,ale aluia dinainte..pt urcat sau coborat o bordura ,pentru confortul ce-l ai la volan sau cat de incapatoare e pt 3 persoane in spate,pt portbagajul mai mult decat suficient,etc.Repet,avand-o asa cum e,nu am fortat masura.
Chiar ma gandeam pe la inceput ca "ezista" posibilitatea sa se-ntample sa rada si curcile de mine daca ma vede "frun" soare-ochelarist cu suvu' care nu mai iese din zapada,etc..n-a fost cazul,azi sunt sigur ca nu se va intampla,ii cunosc deja limitele...unde nu-i de ea nu are ce cauta.
Nu in ultimul rand,la anu' o vand si-mi iau una noua tot 4x2 insa cred ca voi merge pe motor de 2.0