termen de livrare depasit
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Re: termen de livrare depasit
Nu va fi atat lunga, cat intensa.
flavyus tu ai vorbit ceva cu numere rosi de 3 luni ? am inteles ca tre sa ai RCA facut de la inceput ca sa primesti ? Nu ai primit inca masina ?
Da, acum se poate da autorizatie privizorie de 3 luni cu nr rosii, la predarea masinii trebuie sa ai rca in vigoare
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT
am inteles ca se poate , dar asa e automat sau tre sa vorbesti inainte la dealer ?
asta nu stiu, cred ca depinde de dealer, la img mi a spus din start ca va fi pe 3 luni, nu cred ca ii spui tu cum vrei, ci cum si le aranjeaza el cu cei de la serviciul regim permise
Sportage 2020/GTline/T-GDI AWD DCT
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Autorizatia provizorie se da standard pe 90 zile
timp in care nu platiti rovigneta
)

- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Exact
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
- cocos1969
- Auto: Kia Sportage 1.6 GDI Style+opt
Confirm si eu, astazi am fost la Dealer la Arad sa duc jantele(am luat un set de Anzio spark diamond black de 17 care le pun pe vara) si mi-a confirmat ca numerele rosii sunt pe 3 luni. Masina e la Curtici venita , probabil miercuri sau joi o sa o ridic.
Am ridicat si eu masina ieri seara . Merge bine ce pot sa zic . Ma bucur ca le-am spus la cei de la MIT ca este problema aia cu alarma si porbagaj inteligent si mi-au spus ca s-a rezolvat de mult si ca e ok , surpriza cand am testat-o NINONINONINONINO ....
Bine v-am gasit!
Dupa 9 ani de prezenta pe forum si 0 post-uri iata ca mi-a venit si mie randul.
Pe 30 martie am dat comanda de o Kia Sportage GT-line 1.6T 6MT 4x2 alba. Aceeasi poveste ca mai sus: comanda pe 5 aprilie si intra in productie in Mai si ajunge in maxim 2 luni.
Pe de alta parte, dealer-ul (Kia Jilava) mi-a spus ca datorita extraoptiunilor exista posibilitatea sa se intarzie termenul de livrare cu doua saptamani.
Va tin la curent,
Radu
Dupa 9 ani de prezenta pe forum si 0 post-uri iata ca mi-a venit si mie randul.
Pe 30 martie am dat comanda de o Kia Sportage GT-line 1.6T 6MT 4x2 alba. Aceeasi poveste ca mai sus: comanda pe 5 aprilie si intra in productie in Mai si ajunge in maxim 2 luni.
Pe de alta parte, dealer-ul (Kia Jilava) mi-a spus ca datorita extraoptiunilor exista posibilitatea sa se intarzie termenul de livrare cu doua saptamani.
Va tin la curent,
Radu
Salut
A mai dat comanda cineva in luna februarie la sportage? Ce termene de livrare aveti?
A mai dat comanda cineva in luna februarie la sportage? Ce termene de livrare aveti?
Salutare,
Da Ranya,eu am dat comanda pe 21 februarie....astept!
Nu am primit nicio instiintare.
Paste fericit!
Da Ranya,eu am dat comanda pe 21 februarie....astept!
Nu am primit nicio instiintare.
Paste fericit!
Salut Dan 43
Eu am dat comanda pe 27 februarie 1.7 dsl 7dct - echipare style cu cateva optiuni, mi-au zis ca pana la sfarsitul lunii aprilie o sa-mi dea un raspuns, banuiesc ca e vorba de seria de sasiu.
Conform contract cred ca termenul limita este 15 mai dar nu sunt sigur.
Paste fericit!
Eu am dat comanda pe 27 februarie 1.7 dsl 7dct - echipare style cu cateva optiuni, mi-au zis ca pana la sfarsitul lunii aprilie o sa-mi dea un raspuns, banuiesc ca e vorba de seria de sasiu.
Conform contract cred ca termenul limita este 15 mai dar nu sunt sigur.
Paste fericit!
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Asa era si la ceed pe comanda. Comanda data in februarie masina ridicata in mai. Insistati cu telefoanele, masina vine mai repede decat sunteti anuntati.
Salut Dan 43, Ranya si bine v-am gasit dragi colegi de forum!
Tot in februarie am dat comanda, iar saptamana trecuta am fost anuntat ca s-ar fi produs. Ar trebui sa ajunga la importator in cursul acestei saptamani sau inceputul saptamanii viitoare. Cel mai probabil o sa fiti si voi contactati in curand.
Toate cele bune!
Tot in februarie am dat comanda, iar saptamana trecuta am fost anuntat ca s-ar fi produs. Ar trebui sa ajunga la importator in cursul acestei saptamani sau inceputul saptamanii viitoare. Cel mai probabil o sa fiti si voi contactati in curand.
Toate cele bune!
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT Line, DCT 7, Planet Blue, 04.2017