Jantele AEZ(18") le tin pentru vara.Acum le am pe astea originale echipate cu gume de iarna.Si asa vor ramane.Senzorii au ramas pe jantele originale, iar pentru cele de vara va trebui sa cumpar senzori cel mai probabil, deoarece schimbul de pe astea de iarna pe cele de vara e bataie mare de cap si risc mare de distrugere a vreunui senzor.Am gasit la rusi setul de senzori originali la pretul de 90$.
Gumelr trebuiau sa fie Falken,Hankook sau Nordmann.Falken-urile nu erau fizic pe stock prin Bucuresti,Hankook-urile se scumpise nejustificat iar Nordmann se aduceau doar la comanda.Am ales Petlas tinand cont de recomandarea unui coleg care are Lassa(tot turcesti) de ani de zile si e multumit de raportul calitate-pret.Acelasi lucru mi s-a spus si de catre vanzator, prieten bun de altfel, referitor la astea Petlas.Vom vedea cat sunt de bune.
Am mers ceva cu masina.La fel mergeam si cu cealalta, acelasi nr de km si 2 revizii pe an.
GPL nu prea se pupa cu GDI-urile astea momentan.
Puteam sa iau diesel,dar la ce consumuri dau baietii prin oras, sunt cam la fel.Si in plus, e rafinat,silentios si foarte comod de condus 1.6gdi asta.M-am indragostit de el
Mersi mult si sper sa nu am nevoie de roata rezerva