Eu nu am cerut nimic suplimentar pentru ca s-au incadrat in termen totusi in cazul meu.
imkiauser wrote:Mai este cineva in situatia mea, sa-i fie estimata sosirea masinii in RO saptamana aceasta? Ma interesa sa stiu daca sunt persoane care sa fie mai bine informate de catre dealer in legatura cu transporturile ce urmeaza sa soseasca. De sapatamana trecuta dealer-ul imi tot spune ca este pe transport...undeva. Imi suna a tragere de timp pentru ceva intarzieri...
Cu ce cauciucuri a venit masina Vara/ Iarnalush76 wrote:Ești sigur că e produsă? Ai primit seria de sasiu?
Eu am plătit avansul pe 4 august, am primit seria de sasiu pe 11 noiembrie și am ridicat masina pe 30 noiembrie.
Salutvconstan wrote:Salutare,
La mine comanda a fost data la inceputul lui August si a venit la finalul lui Noiembrie. Termenul a fost depasit cu 1 luna si a durat cu inca o luna in plus deaorece luna august este moarta, nu se fabrica nimic. E vecanta.
Masina a venit echipata cu cauciucuri de vara, iar explicatia a fost ca toate vin asa. Eu mi-am luatde la ei si jenti de 17 de tabla si cauciucuri, 5.400 RON, dar au inclus si senzorii TMPS.
Masinile acum vin cu Apple Car si Andoid auto si din cate am inteles, daca nu venea, in ianuarie trebuia sa ma duc in service sa ii faca un upgrade software, doar, nu si HW, asa cum se vehicula pe aici.