discount la achizitie ceed?
-
- Auto:
discount la achizitie ceed?
Salutare.
Vreau sa cumpar un ceed in perioada urmatoare si vroiam sa stiu daca la achizitie se poate negocia un mic discount sau o optionala ceva in plus. Ce experiente ati avut pe aceasta tema?
Vreau sa cumpar un ceed in perioada urmatoare si vroiam sa stiu daca la achizitie se poate negocia un mic discount sau o optionala ceva in plus. Ce experiente ati avut pe aceasta tema?
Slabe sanse sa reusesti. Insa poti incerca pt ca incercarea moarte n-are.
PS: ei deabia reusesc sa faca fata la toate comenzile.
PS: ei deabia reusesc sa faca fata la toate comenzile.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
-
- vecinu
- Auto:
la mine de exemplu ,faza cu discount-ul nu a functionat.mai ales ca eu am comandat best,care venea cu un pret excelent.optionale moca nu am primit.nici n-am cerut.dar de pe forum am tras concluzia,sper eu corecta,ca au fost cazuri cand s-a intarziat livrarea si s-au pricopsit baietii cu un covoras,un pachet legislativ,prima revizie gratuita,o bricheta sau breloc.mai bine sa-ti vina masina la timp decat praf in ochi.eu am primit-o in termen 86 de zile de la comanda si avans, 75 de la centralizare iar in contract scria 90.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.
-
- Auto:
Am omis sa spun ca cei de la kia au in aceasta perioada un fel de lichidare de stoc pt cerato (varianta classic, motor 1,6CRDI 115cai). Costa 13090E DDP. Ar fi o reducere de aproape 5000E !!! Si sunt oarecum in dilema. Sa merg pe cerato sau sa raman la ceed (ma gandeam la 1,4 start cu ceva optionale)? In ambele cazuri pretul ar fi cam acelasi. Voi ce ziceti?
-
- 3/E
- Auto:
Re: discount la achizitie ceed?
mie mi-au f?cut discount f?r? s? cer... era 17.732 cu TVA ?i au zis ceva de genul... pentru dvs. v? ofer 4% discount... ?i uite a?a am economisit eu 700 Euro... depinde de dealer ?i de c?t de mutl vrea s? v?nd? ma?ina... poate c? mi-a redus din comisionul lui...andrei0707 wrote:Salutare.
1.6 CRDi TX Comfort Black Pearl
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
La momentul cand am comandat cee'd imi ofereau la orice discount numai la acesta nu. Si asta se intampla la inceputul lui iulie. In octombrie cand am ridicat-o le-am batut un apropo cu privire la a2-a masina si la un eventual discount. Acelasi raspuns. Incerca si daca reusesti dane si noua de veste. Bafta.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
BV 77 SPD ODO 141.520
eu sunt la a doua masina de la dealer.acum 2 ani am luat o kia picanto. acum am facut comanda de un ceed. am incercat sa obtin un discount de la ei. cu greu mi au dat senzori de parcare.mi le monteaza ei dupa ce vine masina.aa..si niste covorase. 

kia ceed, oil blue, 1,6 crdi, high power base+ESP, jante, proiectoare ceata
B-18-KIA
B-18-KIA
-
- 3/E
- Auto:
Oferta prea curand nu cred sa bage. Abia are jumate de an de la lansare si le merge bine, asa ca, practic, nu au de ce sa bage oferte/reduceri, ca oricum sunt ca preturi sub concurenta. Doar modelele competitoare care sunt la sfarsit de generatie au preturi apropiate, insa tot mai mari ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
Din cate sesizez se pare ca in Bucuresti, dealerii sunt mai de treaba decat in provincie. Sa vedem evolutzia in continuare a discounturilor. Cine a mai primit discount?
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
BV 77 SPD ODO 141.520
BV 77 SPD ODO 141.520
Am fost ieri la dealerul din Baneasa pt informatii si un test drive cu 1.6 HP si consilierul mi-a spus ca pt luna Noiembrie se face un discount de 5%, doar la acest dealer si doar pt modelul 1.6 HP
.
Se vrea acest discount doar pt varianta Base; totusi baiatul mi-a spus ca imi poate oferi discount chiar daca mai vreau si alte optionale (acum nu stiu daca se poate pt toata lumea; eu am mers la el cu o recomandare).
Cine e interesat poate sa incerce!

Se vrea acest discount doar pt varianta Base; totusi baiatul mi-a spus ca imi poate oferi discount chiar daca mai vreau si alte optionale (acum nu stiu daca se poate pt toata lumea; eu am mers la el cu o recomandare).
Cine e interesat poate sa incerce!
Pe cale de a comanda cee'd 1.6 DSL HP + optionale