termen de livrare depasit
-
- Auto: Kia Sportage GTLine1.6Tgdi-DCT
Re: termen de livrare depasit
Cei care ati avut data productiei la inceput de august aveti confirmarea expedierii din Zilina?
Eu sunt cu production date = 04.08 si inca nu am nici un update de status.
Ieri s-ar fi incarcat masini produse in 02.08.
Kia Sportage GTLine 1.6 T-GDI DCT (din 09.09.2016)
-
- Auto: Kia Sportage
termen de livrare depasit
De unde ai datele astea,e vreun site unde se pot vedea?Mie nu au mai catadicsit sa-mi răspundă la mail.Mersi!
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Nu, tin legatura cu dealerul (Premium Cars - Cluj-Napoca), contractul il am pe Premium Cars prin Kia Romauto.
Ma astept ca azi sa confirme plecarea masinii din Zilina, au trecut 3 zile lucratoare deja.
Insa nu exista nici un update pe status inca.
In ritmul asta masina va ajunge in Cluj in 2 saptamani de la data productiei.
Ma astept ca azi sa confirme plecarea masinii din Zilina, au trecut 3 zile lucratoare deja.
Insa nu exista nici un update pe status inca.
In ritmul asta masina va ajunge in Cluj in 2 saptamani de la data productiei.
Inca o veste "minunata", deci masinile care au avut ca data de constructie luna August, au fost deja incarcate, iar cele cu data de productie luna Iulie, nici vorba de ele, printre care sunt si eu cu luna Iulie.gabi2204 wrote:Cei care ati avut data productiei la inceput de august aveti confirmarea expedierii din Zilina?
PS. Pe formularul de Rezervare / Comanda exista un ID - se poate verifica ceva pe baza lui sau e pus pe hartie doar sa fie pus ?
Thanks.
-
Eu am id 25620 daca ajuta cu ceva.
Pe baza id-ului pot verifica cei ce au acces in sistem, respectiv care este statusul si daca exista o data confirmata pentru productie.
Initial am avut data productiei 01.07 dupa care am fost anuntat ca sunt intarzieri, iar in 02.08 am fost notificat ca data productiei va fi 04.08.
Din 01.07 pana in 02.08 nu am mai avut o data estimata in clar pentru producere.
Pe baza id-ului pot verifica cei ce au acces in sistem, respectiv care este statusul si daca exista o data confirmata pentru productie.
Initial am avut data productiei 01.07 dupa care am fost anuntat ca sunt intarzieri, iar in 02.08 am fost notificat ca data productiei va fi 04.08.
Din 01.07 pana in 02.08 nu am mai avut o data estimata in clar pentru producere.
Din pacate nu am la cine sa sun care in reteaua Kia sa verifice un ID. Al meu este: 25849. Gabi stiu ca iti cer mult, dar daca tu ai access prin dealer la astfel de informatii, ai putea sa ceri un info daca nu e prea mare deranjul ?gabi2204 wrote:Eu am id 25620 daca ajuta cu ceva.
Thanks.
-
N-am nici o parghie speciala, am cerut permanent statusul masinii.
Persoana care ti-a gestionat contractul ar trebui sa-ti dea aceste informatii.
De altfel informatia ar trebui sa fie transparenta, fie ca e de bine sau de rau (adica nu s-a produs la timp, intarzieri etc).
Persoana care ti-a gestionat contractul ar trebui sa-ti dea aceste informatii.
De altfel informatia ar trebui sa fie transparenta, fie ca e de bine sau de rau (adica nu s-a produs la timp, intarzieri etc).
-
- Auto: Kia Sportage
Salut!
@ darksleep, ceva vesti? daca ai primit o alta data estimativa de productie, te rog sa ne spui si noua, ne facem calculele.
In plus, ce luna de comanda ai trecuta pe formularul de comanda?
@ darksleep, ceva vesti? daca ai primit o alta data estimativa de productie, te rog sa ne spui si noua, ne facem calculele.
Salut, luna de comanda este luna Iulie.Danthor wrote:Salut!
Din pacate inca nici o veste privind constructia / livrarea masinii.
Mentionez ca masina nu este Sportage, ci un Ceed 1.6 GDI cu aproxmativ toate optionalele disponibile pentru BEST, mai putin StartStop.
nu mai cita ultimul mesaj.
bafta.
bafta.
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
Vineri 13.08.2016 am primit e-mail de la dealer-ul local cu ordinul care contine seria de sasiu, masina + dotarile si suma ramasa care trebuie achitata.
In sfarsit masina a fost produsa, a zis ca ajunge in tara undeva peste 1-2 saptamani.
In sfarsit masina a fost produsa, a zis ca ajunge in tara undeva peste 1-2 saptamani.
Suna mai bine sa spui 12.08.2016 Vineri! Nu? Sa fie cu noroc!
Kia Sportage 2016 4x4 1.6T-GDI GTLine-vandut!
----------------------------------------
Vand bare Thule Sportage 3 sau 4-link in Bazar :!:
----------------------------------------
Vand bare Thule Sportage 3 sau 4-link in Bazar :!:
Felicitari! Asta e o veste buna, inseamna ca se misca lucrurile!
-
Se misca cum se misca.
Eu am data productiei 04.08 si nici o veste cum ca ar fi plecat masina din Zilina, joi vor fi 2 saptmani.
Pe zona de informare a clientilor lucrurile stau foarte prost. Nici macar la ei intern nu circula informatia cum trebuie.
Textul de pe factura Kia - The power to surprise cred ca e semnificativ tocmai in sensul asta.
Eu am data productiei 04.08 si nici o veste cum ca ar fi plecat masina din Zilina, joi vor fi 2 saptmani.
Pe zona de informare a clientilor lucrurile stau foarte prost. Nici macar la ei intern nu circula informatia cum trebuie.
Textul de pe factura Kia - The power to surprise cred ca e semnificativ tocmai in sensul asta.