Nedumeriri la configurare.
-
- 3/E
- Auto:
"Lumini parasolar" este de fapt consola de lumini din dreptul oglinzii retrovizoare, un fel de lampi de citit, consola care incorporeaza si un suprot de acheari ... si da destul de bine (iar pretul de 20euro il face o recomandare ptr oricine pune optionale)
S'a mai discutat de problema cablajului si eu nu's f convins ca tre sa existe. De ce ar trage cablu de la panoul de sigurante pana sus acolo daca oricum nu are alti consumatori in zona?
S'a mai discutat de problema cablajului si eu nu's f convins ca tre sa existe. De ce ar trage cablu de la panoul de sigurante pana sus acolo daca oricum nu are alti consumatori in zona?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Stiu de luminile centrale (nu credeam ca sunt masini fara asa ceva) dar exista si lumini pe parasolar, langa oglinda care mi se par total inutile, de-aia va intrebam de ce v-ati pune asa ceva.
Oricum, din pacate modificarile astea costa mult daca le faci dupa aia la serviceurile oficiale.
Poate pe la diverse chestii 3rd party.
Oricum, din pacate modificarile astea costa mult daca le faci dupa aia la serviceurile oficiale.
Poate pe la diverse chestii 3rd party.
lumini centrale sunt, nu-i o problema. lumina de la parasolar cum se numeste plafoniera (
) este extraordinara daca vrei sa faci ceva in fata fara sa-i deranjezi pe ceilalti. copilotul sa studieze o harta noaptea, sau sa nu trezesti copii din spate, etc. plus ca lumineaza infinit mai bine consola centrala si spre picioare daca ai pierdut ceva si cauti.

1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
-
- Auto:
indie, ai la masina asa ceva (lumini acolo langa oglinda de la parasolar) ???
De ce spui ca sunt inutile ?! Eu am si sunt chiar f utile. Adica daca ai ceva de mesterit la fatza (femeile de ex) , lumina de la oglinda e mult mai utila si bate "mai bine" decat cea centrala, de pe plafon. Stii cum se numeste oglinda aia nu ? E oglinda de machiaj. Iar daca are si beculetz la ea , e mult mai practica.
Deci, ai asa ceva la c4
?
De ce spui ca sunt inutile ?! Eu am si sunt chiar f utile. Adica daca ai ceva de mesterit la fatza (femeile de ex) , lumina de la oglinda e mult mai utila si bate "mai bine" decat cea centrala, de pe plafon. Stii cum se numeste oglinda aia nu ? E oglinda de machiaj. Iar daca are si beculetz la ea , e mult mai practica.
Deci, ai asa ceva la c4

-
- 3/E
- Auto:
Cate tipuri de jante pe 16 sunt disponibile? Dealerul mi-a zis ca pot opta doar pt AC6. Aveti careva poze cu aceste jante?
Iar pt interior cate culori sunt disponibile. Daca aveti poze cu interioare pe diferite culori, va rog sa le postati sa stiu ce sa aleg
Merci!
Iar pt interior cate culori sunt disponibile. Daca aveti poze cu interioare pe diferite culori, va rog sa le postati sa stiu ce sa aleg

Merci!
Pe cale de a comanda cee'd 1.6 DSL HP + optionale
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
@andrei, de unde stii ca numai un tip de janta este la 16" ? Pai de ce in noua lista de optionale apar ca disponibile toate cele 3 tipuri ?!!? Eu de ex am comandat la SV tipul C (ab6 parca) si nu a zis nimic. Adica i-am zis eu ca atat timp cat in noua lista apare ca disponibil, el sa il treaca acolo in precontract. Si asa a trecut. Si culoare interioara rainbow blush.
Mi-ar parea rau sa nu se poata aduce si jante de tip C, ca pana acum toate ceedurile (99%) au ori janta de 16 tip a, ori capacul clasic.
Mi-ar parea rau sa nu se poata aduce si jante de tip C, ca pana acum toate ceedurile (99%) au ori janta de 16 tip a, ori capacul clasic.

-
- 3/E
- Auto:
@ciprian: Incearca sa iei legatura cu un dealer care sa iti trimita pe mail listele actualizate cu preuturile atat pentru variantele de echipare cat si pentru optionale. E mai usor si mai clar asa decat rahatul ala de configurator de pe site si ai toate restrictiile scrise in partea de jos a listei de optionale!
Bafta!
Bafta!