Sa iei o groapa sau situatia pe care ai pomenit-o tu este neplacut in general, dar cu o masina noua si mie imi ridica parul pe ceafa

Salut,Andreimarinescu wrote:@BAU am updatat si semnatura
Intr-adevar, toata distanta este parcursa in bucuresti, 70% bara la bara. In plus, drumurile au fost foarte scurte (5-8km odata). Nu imi fac griji pentru moment, astept sa fac mai multi km inainte sa evaluez consumul.
Pana una alta am fost foarte placut impresionat de sistemul cornering lights, e chiar util in curbe putin luminate si de hill assist control, intr-adevar usureaza plecarea in rampa.
Revin cu impresii duminica dupa un drum pe A2:)
Cu consumul cum mai stai, a mai scazut fata de perioada de rodaj? Motorul s-a mai lasat, ce impresii ne mai impartasesti?Andreimarinescu wrote:Dupa un drum Bucuresti-Sighisoara am trecut de primii 1000km (1211 ODO). Consum 6,6% (300km, viteza medie 77km/h) in conditiile unui stil mai sportiv, eu unul sunt destul de multumit.
Masinuta a mers super, profitand si de drumul destul de liber, se tine admirabil in curbe iar in depasiri motorul ofera cuplu din plin.
eu nu prea merg economic, a fost doar un experiment, doar ca concluzia e ca raportat la timp aceasi distanta o poti face in 2 moduri: economic si sportiv,quelloo wrote:ai timp sa mergi asa cand o avea masina 1 milion de km si tu 90 de ani
diferenta de consum intre economic si sportiv nu e nici 50% (5%-7,5%) iar timpul este tot cam cu atat mai scurt. Cel mai important, zambetul de la destinatie in varianta sportiva
uau, da cum ai ajuns la consum de asta mergeai cu 1-a? da ma gandesc ca un bucuresti - pitesti cu o medie domestica, scade totusi sub 10 nu?Ogy wrote:Nu ai auzit sau nu ai vazut? A mea in 2008-2009 consuma pe anumite drumuri peste 18℅. Acum media a mai scazut intre 10-11%