In vederea trecerii (tardive

Masina este un Cee'd 1.6 GDI, fabricatie 2014, si eu sunt din Bucuresti (nu caut oferte din afara orasului).
Gracias si spor!
de ce nu pe R16? sau ai deja anvelopeleAndreimarinescu wrote:Salutare tuturor,
In vederea trecerii (tardive) la anvelopele de vara, as vrea sa achizitionez un set de jante R15 din aliaj / aluminiu. Bugetul ar fi cam de 300-400 RON / bucata, si mi-ar placea un look cat mai "stock" (preferabil chiar originale KIA). Din pacate nu prea stiu de unde sa apuc cautarile si care ar fi variantele cele mai bune. Ar fi foarte utile niste sfaturi din partea voastra, eventual daca aveti ceva oferte de vanzare sariti cu ele
Masina este un Cee'd 1.6 GDI, fabricatie 2014, si eu sunt din Bucuresti (nu caut oferte din afara orasului).
Gracias si spor!
la fel si la mine am R16 si nu se pot pune r15 (de ex pentru cele de iarna) din cauza discurilor de frana mai mari pentru aceasta varianta, iar R17 nu este omologat pentru motorul de 1.4 (nu duce motorul cu roti mai late la viteze mari)Andreimarinescu wrote:Am deja anvelopele (au venit cu masina in Septembrie si am facut doar 2000 km cu ele) + am primit o teapa destul de mare din partea dealer-ului. Mai exact nimeni nu mi-a spus ca daca nu iei optiunea de R16, masina nu este omologata decat pentru R15 (certificatul de omologare de la producator specifica doar R15). Poate ca exista niste diferente tehnice intre R15 si R16 (desi m-ar surprinde), insa cred ca ar fi fost bine sa fiu anuntat de aceasta problema inainte sa fac comanda.
nici nu prea cred ca cineva isi va vinde jantele oem - ma refer la ceed'ul nouAndreimarinescu wrote:@panzer: multumesc mult. Faptul ca nu stiu exact parametrii pe care trebuie sa ii aiba janta este motivul pentru care am scris aici. Personal, mi-as dori niste jante KIA OEM, insa nu am gasit R15 pentru modelul nou pe nicaieri (SH).
@nesta: dupa preluarea masinii, tot ce mi-a spus dealer-ul este ca nu se potrivesc R16 daca masina a venit cu R15. Ceea ce este probabil adevarat, insa ar fi fost util de stiut inainte de cumpararea masinii![]()
@megaptera: multumesc mult pentru linkuri.