Ma gandesc sa vand Sportageul
Ma gandesc sa vand Sportageul
Fratilor ma gandesc sa il vand. Masina de companie la schimb cu toate cheltuielile incluse. Am 2 ani, 28000 de km cu ea, nelovita, bibilita
. Nu am NAVI, dar in rest am cam tot ce conteaza pe Style: AT, 184 cp, etc. Noua 26.700, o dau cu 20.000 ma gandeam eu. Ce ziceti, am sanse?

Re: Ma gandesc sa vand Sportageul

Cred ca ramai cu ea.
Nu cred ca cineva va oferi acel pret pentru Sportage. Nu ca nu ar fi masina buna ci doar psihologic.
De altfel, e pacat sa o vinzi
Nu cred ca cineva va oferi acel pret pentru Sportage. Nu ca nu ar fi masina buna ci doar psihologic.
De altfel, e pacat sa o vinzi
[color=#000080][i]Sportage 2013, 2.0 DSL, 184 CP, AWD, 6MT, Black Pearl[/i][/color]
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Cred ca intre timp a aparut si FL ul.
Pe de alta parte masina e full
Pe de alta parte masina e full
SAAB 9-5
Da, mersi de feedback, numai ca oferta nu sparge piata in acest moment. Nu e ca si cum as vinde un golf. Uitati-va pe piata sa vedeti ce oferte de vanzare putine sunt. Andy, e 2013 martie. Mi se pare ca o depreciere de 30% in doi ani e decenta, dar ma rog, incerc sa o pun pe autovit, vad daca primesc ceva oferte. Daca nu , raman cu ea, ca in 3 ani va fi a mea oricum, scap de leasing. Oricum ma doare sufletu sa o vand si la 20.000, totusi sunt 7000 de euro pierduti in doi ani, nu e putin
-
- Auto: Sportage 2.0 GDI AT Classic
Cred ca totul tine de norocul pe care il ai...
Eu am luat fosta masina, Antara, de noua la 19625euro si dupa 4 luni si 2700km am vandut-o cu 19500euro =D> . Am pierdut insa timbru de mediu si celelalte taxe in jur de 1500euro.
La Sportage, chiar daca e o masina asiatica si mentalitatile in RO sunt cele cunoscute, cred ca 20000 e un pret real si corect, avand doar 28000km la bord, versiune Style cu destule optionale. Daca privim pe mobile.de, Sportage nu se devalorizeaza atat de puternic in DE ca in RO. Exista insa diferenta de mentalitate, acceptabilitatea a altor marci decat cele germane si poate cel mai important puterea de cumparare a europeanului e superioara.
Iti urez succes in tentativa, poti posta anuntul si pe olx sau best auto, sunt multi care cauta si pe acolo.
Toate cele bune.
Eu am luat fosta masina, Antara, de noua la 19625euro si dupa 4 luni si 2700km am vandut-o cu 19500euro =D> . Am pierdut insa timbru de mediu si celelalte taxe in jur de 1500euro.
La Sportage, chiar daca e o masina asiatica si mentalitatile in RO sunt cele cunoscute, cred ca 20000 e un pret real si corect, avand doar 28000km la bord, versiune Style cu destule optionale. Daca privim pe mobile.de, Sportage nu se devalorizeaza atat de puternic in DE ca in RO. Exista insa diferenta de mentalitate, acceptabilitatea a altor marci decat cele germane si poate cel mai important puterea de cumparare a europeanului e superioara.
Iti urez succes in tentativa, poti posta anuntul si pe olx sau best auto, sunt multi care cauta si pe acolo.
Toate cele bune.
M-am lamurit... nu o mai vand...pierd 7000 de euro asa rapid si practic nu mai raman cu nimi din afacerea asta. Am garantie inca 5 ani, plateste firma...ce ma doare? Singurul dezavantaj e ca trebuie eu sa platesc gazul , revizii, etc. dar in 3 ani va fi a mea, pe cand aia de la firma nu va fi a mea niciodata.
De obicei masina de serviciu se poate transforma si intr-o suma de bani, mai mica ce-i drept pt ca trece prin payroll si e impozitata.
Eu am renuntat la ideea de masina de serviciu in ziua in care a trebuit sa imi vand prima masina la 24500 km. 2 ani cu masina de serviciu si apoi iar fara. In plus niciodata o politica de firma nu va fi facuta pt nevoile tale: mai faci un copil, hopa trebuie o masina mai mare sau una cu mai multe stele la siguranta, te multi mai departe vrei una diesel eventual 4x4 ca dezapezirea prin jurul oraselor mari e prapad. 7 ani cat e garantia la masina asta este o perioada lunga.
Eu am renuntat la ideea de masina de serviciu in ziua in care a trebuit sa imi vand prima masina la 24500 km. 2 ani cu masina de serviciu si apoi iar fara. In plus niciodata o politica de firma nu va fi facuta pt nevoile tale: mai faci un copil, hopa trebuie o masina mai mare sau una cu mai multe stele la siguranta, te multi mai departe vrei una diesel eventual 4x4 ca dezapezirea prin jurul oraselor mari e prapad. 7 ani cat e garantia la masina asta este o perioada lunga.
Si aia de la serviciu era ok: octavia combi 4*4. chiar la portbagaj cu copilu mic nu ai probleme. De-aia am luat si Sportage, pentru copilul mic. Incap toate cele si un cadru de carut in portbagaj, deci mi se pare super ok.
http://autovit.ro/anunt/kia-sportage-ID7GgV4F.html
gata, am scos-o la vanzare, daca primesc un pret decent pe ea o dau, daca nu, o mai tin minim 5 ani
:) masina este super, doar ca am acum o oportunitate sa cumpar o octavia 4*4 pe la 11.000 cu 50.000 la bord si sa vedem... as scapa de doia ani de rate la leasing. daca cunoasteti pe cineva interesat stiti ce sa faceti.
gata, am scos-o la vanzare, daca primesc un pret decent pe ea o dau, daca nu, o mai tin minim 5 ani

- zaboss
- Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style
La cine ai leasingul? Cât este rata?