Piese auto - DISCOUNTURI si oferte speciale pentru membrii
Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
Re: Piese auto - DISCOUNTURI si oferte speciale pentru membr
Va multumesc pt raspuns. Presupun ca la acest pret aplicati si discountul de 5%. Da, doresc un set. Daca este posibil as vrea factura pe firma. PS: sunt ok? adica dvs le recomandati? sau ati mai avut si modele mai bune? eu am acum unele standard, dar doresc unele care sa se potriveasca cat mai bine, sa fie cat mai apropiate de cele originale, eventual sa aibe si acele prinderi la cele 2 din fata.
Cee'd 1.4 GSL MT Best Dakar Yellow
@ quello & catalinb - aveti raspuns pe PM
@Radone - covorasele se potrivesc perfect (sunt dedicate), au si gauri pentru prinderea in podea. Se emite factura. Acum sunt in stoc la magazin deci puteti trece sa le ridicati.
Multumim!
@Radone - covorasele se potrivesc perfect (sunt dedicate), au si gauri pentru prinderea in podea. Se emite factura. Acum sunt in stoc la magazin deci puteti trece sa le ridicati.
Multumim!
Piese auto - Piese KIA - Covorase auto - Tavite portbagaj
Tel.: 0767 63 11 11 / 0720 88 64 64
PieseAuto365.ro
PieseAuto365.ro
OK, vin sambata la dvs. sa le ridic.
Multumesc.
Multumesc.
Cee'd 1.4 GSL MT Best Dakar Yellow
salut
ma intereseaza placute frana fata ate pt kia ceed hb 1.4 iar pe site sunt la oferta speciala 199 ron. pt clubkia, se face reducerea de 5% (sau transport gratuit) la acest pret?
multumesc,
mihai
ma intereseaza placute frana fata ate pt kia ceed hb 1.4 iar pe site sunt la oferta speciala 199 ron. pt clubkia, se face reducerea de 5% (sau transport gratuit) la acest pret?
multumesc,
mihai
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109
Salut,
Da, aplicam discountul de 5% la placute. Pentru transport gratuit, comanda trebuie sa fie de minim 299 lei pentru Bucuresti si min. 499 lei pentru tara.
Multumim!
Da, aplicam discountul de 5% la placute. Pentru transport gratuit, comanda trebuie sa fie de minim 299 lei pentru Bucuresti si min. 499 lei pentru tara.
Multumim!
PieseAuto365.ro
PieseAuto365.ro
Salut,
Senzor abs dreapta fata original?
Daca da, cat costa si in cat timp ajunge?
Multumesc
Senzor abs dreapta fata original?
Daca da, cat costa si in cat timp ajunge?
Multumesc
Cee'd 1.4 best 2007 --> E neagra ... si a fost mea Jurnal de bord
Acum: Skoda Karoq 2018 4x4 2.0 TDI DSG
Acum: Skoda Karoq 2018 4x4 2.0 TDI DSG
Salut,
O oferta pentru pachet de revizie Cee'd 1.4 benzina PREMIUM, care sa contina in loc de filtrul de aer filtrul de benzina, saiba buson si lichid de frana?
Mersi.
O oferta pentru pachet de revizie Cee'd 1.4 benzina PREMIUM, care sa contina in loc de filtrul de aer filtrul de benzina, saiba buson si lichid de frana?
Mersi.
Cee'd sw 2013, 1.6crdi 128CP, cu mici upgrade-uri
ODO 130k and counting...
Ex: Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
Jurnal de bord
ODO 130k and counting...
Ex: Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
Jurnal de bord
Am raspuns pe PM.
Multumim!
Multumim!
PieseAuto365.ro
PieseAuto365.ro
- Caralumba
- Auto: Cee'd 1,4 BEST GSL,Piston Grey
Presupunand ca preturile nu sunt secrete, ma intreb....si va intreb : de ce aveti o retinere in a face publice aici pe forumAutoMarkt wrote:Am raspuns pe PM.
preturile la reperele solicitate ?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Fair day, be well !

@Caralumba - Preturile nu sunt secrete si pot fi consultate pe site-ul nostru.
Am dorit ca raspunsurile la cererile de ofertele ce ne sunt solicitate de catre o anumita persoana, sa fie adresate direct persoanei respective si mi se pare normal ca atunci cand cineva cere o oferta catre noi, dar si catre un alt furnizor sa nu fac public pretul pentru a nu influenta oferta data de catre concurenta.
Un alt motiv este ca preturile pot varia (variatii de curs, stocuri, furnizori, etc) si am avut solicitari de la clienti care au vazut un pret vechi pe forum la un anume reper, iar pretul se schimbase intre timp...
In speranta ca raspunsul este unul satisfacator
, spune-mi te rog daca pot sa te ajut cu o oferta pentru ceva anume si iti voi raspunde public.
Multumesc!
Am dorit ca raspunsurile la cererile de ofertele ce ne sunt solicitate de catre o anumita persoana, sa fie adresate direct persoanei respective si mi se pare normal ca atunci cand cineva cere o oferta catre noi, dar si catre un alt furnizor sa nu fac public pretul pentru a nu influenta oferta data de catre concurenta.
Un alt motiv este ca preturile pot varia (variatii de curs, stocuri, furnizori, etc) si am avut solicitari de la clienti care au vazut un pret vechi pe forum la un anume reper, iar pretul se schimbase intre timp...
In speranta ca raspunsul este unul satisfacator

Multumesc!
PieseAuto365.ro
PieseAuto365.ro
salut,
ma intereseaza kit complet ambreiaj (volanta, placa, disc , rulment) pentru kia carens 2.0 crdi, an 2006.
Doresc preturi pentru fiecare in parte si oem si after market.
Multumesc !
ma intereseaza kit complet ambreiaj (volanta, placa, disc , rulment) pentru kia carens 2.0 crdi, an 2006.
Doresc preturi pentru fiecare in parte si oem si after market.
Multumesc !
[color=#8000BF]KIA CARENS 2.0 CRDI / 140 CP /2007 / B-779 WER[/color]
- Caralumba
- Auto: Cee'd 1,4 BEST GSL,Piston Grey
Va multumesc pentru raspuns.AutoMarkt wrote: In speranta ca raspunsul este unul satisfacator![]()
Fair day, be well !

Buna ziua. In pachetul revizie premium kia ceed filtru polen este original sau aftermarket? In dreapta pe imagine scrie ca este original iar in stanga in descriere scrie ca este aferr market coreea. Peste ce suma curierul in tara este gratis?
Buna ziua,
In pachetul premium, filtrul de polen este aftermarket (Nipparts), acesta se poate inlocuii cu filtrul original, diferenta fiind de 49 lei.
Transportul in tara este gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei (colet pana in 10kg, exceptie acumulatori, anvelope, jante).
Multumim!
In pachetul premium, filtrul de polen este aftermarket (Nipparts), acesta se poate inlocuii cu filtrul original, diferenta fiind de 49 lei.
Transportul in tara este gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei (colet pana in 10kg, exceptie acumulatori, anvelope, jante).
Multumim!
PieseAuto365.ro
PieseAuto365.ro
Salut,
As fi interesat de niste proiectoare de ceata pentru o Kia pro cee'd din 2008.
As fi interesat de niste proiectoare de ceata pentru o Kia pro cee'd din 2008.