[INFO] Kia cee'd, pro cee'd, cee'd sw in mass-media

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

ionutcc wrote: Uite aici:
Mai, voi nu ati inteles. Astia au vrut sa arate care era starea de spirit a celor care asteptau masina. :P .

Scuze pentru oftopic dar cand am vazut spotul imi aminteam de cum facea fratemiu pana sa-i ajunga acasa Ceed-ul.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

KLN
Auto:

Post by KLN »

STAI LINISTITI, NU E SPOTUL DE PE YOUTUBE. asta de care vorbesc eu e un spot difuzat doar la noi, ca e cu sloganul campaniei pentru romania, ala cu "bau!"

Edited by andrei0241: Nu mai da quote la mesajul anterior!
1,6 crdi TX Comfort Black Pearl

kuguk
Auto:

Post by kuguk »

Cred ca masina si asa nu mai avea nevoie de reclama, dar in fine...
Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

unde, ca e tot cea postata mai sus, adica cea veche .... care nu e pt ro ...
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Cum de a "nimerit" saraca samanta prin comedia aia horrror? Un amalgam de spitalu' 9 via balaceanca...nici sa borasti nu te lasa!

AHAAA! e o noua reclama si mai groaznica, "special" pentru romani? Probabil se da la stirile de la ora 5...

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Nu este reclama de pe site-ul Kia. Daca avetzi rabdare, urmaritzi publicitatea in pauza unui film, sau biciuitzi telecomanda si cautatzi pe canalelel tv din Ro. Cu certitudine vetzi vedea reclama.
Cred ca poate fi considerat un inceput acceptabil (decat nimic).
Totusi la partea cu inspiratzia voi folosi un cuvant: dezastru.
Poate avem bafta si vom vedea reclame mai adecvate profilului si succesului de care se bucura "samantza".
Numai bine si drum bun. :lol:
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

catalin_ceed
Auto:

Post by catalin_ceed »

reclama pe posturile romanesti (mai des o da antena 3) este cea gen "animatie", nu este un video autentic de realitate. Este filmuletul care incepe pe site-urile internationale cu samanta care cade pe pamant iar apoi masina este "plimbata" pe strazile unui oras.
Intercalat, au fost introduse secvente cu acel 'cetatean" care se zvarcoleste in pat in timp ce viseaza. Pe secventele in care apare masina, se mentioneaza dotarile standard.
Filmul se termina "apoteotic" cu BAU si cu acele logo-uri de 7 ani garantie, sponsorizare Euro si ca putei gasi in show-room si varianta SW.

Cam asta e tot...

KLN
Auto:

NU E S?M?N??!

Post by KLN »

NU VREAU S? PAR DOCT SAU IPOCRIT, DAR "S?M?N??" SE SCRIE SEED ?I NU CEE'D (SAU CEED). E DOAR O PRECIZARE, S? NU CRE?M O IMPRESIE ORI O PORECL? GRE?IT?. NUMELE MA?INII E O ABREVIERE.
"cee’d = Community Europe and European Design" (http://www.acceleratebristol.com/carRev ... 2390AFD%7D)

Edited by DaDiRo: Te rog sa nu mai scrii cu litere mari, decat daca nu cumva vrei sa subliniezi un cuvant sau doua, nu o fraza intreaga. In al doilea rand, nu cred ca e cazul sa iti imaginezi ca noi nu stim, dar poti sa te edifici asupra acestui lucru citind posturile mai de pe la inceputul forumului, cand s-a dezbatut acest lucru si diverse variante de interpretare a numelui CEED [siid]!

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Reclama de al Fiat BRAVO e super misto ..nici nu se compara.
pt comparatie o puteti vedea aici :

Marketingul la KIA mai are de invatat
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

KLN
Auto:

Post by KLN »

da, am v?zut ?i eu reclama la fiat....

cred c? reclama - ?n general - e invers propor?ional? cu fiabilitatea ma?inii... :P

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

andrei0241 wrote: @sorinh, si tu ai vazut scama aia pe bancheta din spate? Sau te referi la muma padurii? :P
esti sigur ca aia e figura umana, chiar daca "muma padurii"?! eu am crezut ca tine de zoofilie...ptiu am gresit, zoologie!
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

autoflorin
Auto:

Post by autoflorin »

BAU...jenant de penibil- pacat de masina care este cu adevarat valoroasa.
despre cei de la KIA ce sa mai spun ori sunt lipsiti de inspiratie ori mai mult nu pot-cel putin in RO.
un exemplu KIA RIO care este masina a fost surclasata de sora ei Accent din lipsa de reclama iar acum a fost linsata chiar de fratele ei ceed- masini de clase diferite la acelasi pret
ajung sa cred ca pana la urma KIA este doar KIA...
kia RIO 1.4 dynamic
intotdeauna superior

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Faza cu masini de clase diferite la acelasi pret se datoreaza taxelor vamale pe care le are Rio ... nu vreunei politici Kia Ro
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

autoflorin
Auto:

Post by autoflorin »

nu stiu ce reclama au ptr. germania dar am vazut de ex. ca toate carucioarele pentru bagaje in aeroportul din munchen sunt inscriptionate cu kia ceed- 7 years guarantee, kia sponsor of european championship austria-switzerland, etc.
la noi trebuie sa sapi ceva pe net casa afli de ceed iar pe tv BAUUU ti-ai speriat copiii.
freaky and stupid
kia RIO 1.4 dynamic
intotdeauna superior

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

De ce la acest chestionar nu este si optiunea "foarte tare" sau "e super" etc. Majoritatea optiunilor se repeta.
Mie imi palce reclama.
Image

Post Reply

Return to “Generalităţi”