Poti sa imi dai mai multe detalii despre cum ai procedat cu montarea xenoanelor si cand ai timp poti sa pui o poza cu interiorul farului te rog? Patania mea cu xenoanele a fost in felul urmator( si totodata cu asta m-am jurat ca nu mai schimb nici un bec cand se arde) :
Una bucata E39 din 2002 care avea faruri cu lupa doar ca erau cu halogen H7. Nu eram multumit de cum vedeau farurile si am zis sa imi montez un kit xenon AM. Am gasit un kit xenon cu tot cu lupe, le-am montat, nu au trecut 10 minute s-au stins... Demontat, montat, la fel... Am sunat de la cine am cumparat kit-ul si mi-a spus ca mai am nevoie de inca un anulator petru fiecare far. Le-am cumparat, intr-adevar rezultatul a fost altul. Nu se mai stingeau in 10 minute, se stingeau in jumatate de ora si nu mai mergeau aprinse timp de 1 ora. Am luat-o de la inceput, dezlipit far, montat din nou lupele vechi cu halogen si asa am stat cu masina 2 luni.
Dar eu tot nu ma puteam obisnui cu ideea ca nu am xenoane

)) Initial am vrut sa cumpar faruri noi HELLA cu xenon dar costau in jur de 900Euro( dar bine am facut ca nu le-am cumparat). Am gasit din dezmembrari faruri originale cu xenon, cu tot cu drosere, etc. Le-am montat pe masina dar xenoanele nu se incarcau la capacitatea maxima. Am cumparat alte becuri crezand ca cele de pe masina sunt vechi, dar rezultatul a fost acelasi. Citisem pe un forum ca problema ar putea fi de la drosere. Am probat droserele unui prieten si xenoanele se incarcau la capacitatea maxima dar nu aveam de unde sa stiu pentru cat timp. Am cumparat drosere noi ( in jur de 90 de euro bucata). Cum faceam drumuri scurte prin oras am zis ca in sfarsit s-a rezolvat problema, totul lumina conform planului

). Plec un drum mai lung ( 2000 de km dus-intors) iar dupa aproximativ 2-3 ore de mers cu farurile aprinse, a inceput sa se stinga/aprinda ba farul din stanga, ba farul din dreapta, ba amandoua. Am crezut ca ii dau foc la masina. Am mers asa cu masina pana m-am intors acasa, am montat farurile vechi cu halogen, iar pe cele cu xenon abea le-am vandut cu nici jumatatea din cat am dat pe ele, vandusem masina si vroiam sa ma scap cat mai repede de ele. Cred ca am pierdut in jur de 500-600 euro ca la final sa ajung de unde am plecat. Intr-o zi am fost la cumparaturi la Kaufland si am vazut niste becuri halogen H7 ( exact ce imi trebuia mie) albastre care costau 20 de lei. Ce am zis eu, daca am pierdut 600 de euro mai pot sa pierd 20 de lei

)) Eram atata de entuziasmat de ele incat m-am pus pe intuneric la -20 de grade sa le schimb. Emotii maxime cand am invartit swtich-ul. Cand am vazut ce lumina alba, ce frumoasa, ce frumos se vedea masina din fata mai ca nu am plans de fericire dupa tot ce s-a intamplat. Am mai tinut masina 1 an ,becurile luminau de minune si cu 'xenoane by kaufland' am si vandut-o.
Alta masina alte becuri arse. Este vorba de un Golf 5, la fel, faruri cu proiectoare fara xenon. Am cumparat de pe Alie niste halogene albastre (1$ bucata) pentru mine si prietenul cu Astra J, doar ca in acel moment el avea Astra G. O saptamana a durat distractia, mie mi s-a ars un bec si la el pur si simplu i-a explodat becul in far. Din nou Kaufland a rezolvat problema, am cumparat becurile cu 20 de lei, si pana in ziua de azi ( aproximativ 2 ani jumate si 30.000 km) nu s-a ars nici unu. Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea de viata