Se scoate lichidul pana devine incolor, cel vechi este galbui. Mergi la un meserias ca oricum singur nu poti sa faci aerisirea.
Ieri mi-au inlocuit lichidul de frana si asa au procedat. Cu pompa de vid . Nu a mai fost necesara aerisirea.BAU wrote:@Nesta3: Este vorba de o pompa de vid ce scoate tot lichidul vechi din instalatie , impreuna cu impuritatile si vaporii de apa de pe conducte. Lichidul de frina este puternic hidrofil , absoarbe usor vaporii de apa din atmosfera , in timp se dilueaza si isi pierde proprietatile.
Cind se foloseste extractia cu aceasta pompa de vid nu mai este necesara aerisirea ulterioara a instalatiei.
Acum m-am uitat in cutie si am vazut ca ce am cumparat are si senzor de uzura . Oare este vreo problema la montaj ? S-au trebuie sa dau jos senzorul ?xp wrote:Astazi mi-am cumparat acelas timp de placute de frana ca pe spate JapanParts, dar pentru fata ( 51.600 km ) .Pret 78 lei. Le voi inlocui in regie proprie. La ENA au cerut 150 lei plus manopera ( nu stiu marca ). La un service oarecare aceleasi placute le vindea la 98 lei + 60 lei manopera. Le-am verificat pe cele de pe spate si am constatat ca lucreaza bine pe disc .Din acest motiv am cumparat de la acelasi producator.