Instalatie GPL !?!
Re: Instalatie GPL !?!
Kia cee'd sw, zenit pro obd.
Vineri am auzit prima data semnalul sonor de terminare al gazului 340km (calculati doar cei pe gaz) cu 33l
Sunt foarte multumit mai ales ca am circulat 80% din drum in Bucuresti (Militari-Brico Baneasa de doua ori pe zi la ora 7 si 17, ce cosmar in zilele astea!!!!!!), iar restul afara, dar cu viteza foarte mare -am verificat cum merge -chiar nu sunt diferente fata de benzina doar ca sa-i gasesc nod in papura, raspunde ceva mai greu la accelerari bruste in regim de turatie redusa, dar nici pe benzina nu excela la acest capitol.
CB indica 8.7 mai putin cu 1 l fata de cel real calculat. Am realimentat de data asta 41 l ma vedem dar pana acum totul pare OK.
Vineri am auzit prima data semnalul sonor de terminare al gazului 340km (calculati doar cei pe gaz) cu 33l
Sunt foarte multumit mai ales ca am circulat 80% din drum in Bucuresti (Militari-Brico Baneasa de doua ori pe zi la ora 7 si 17, ce cosmar in zilele astea!!!!!!), iar restul afara, dar cu viteza foarte mare -am verificat cum merge -chiar nu sunt diferente fata de benzina doar ca sa-i gasesc nod in papura, raspunde ceva mai greu la accelerari bruste in regim de turatie redusa, dar nici pe benzina nu excela la acest capitol.
CB indica 8.7 mai putin cu 1 l fata de cel real calculat. Am realimentat de data asta 41 l ma vedem dar pana acum totul pare OK.
Re: Pentru posesorii Kia Ceed pe GPL- un mic sondaj
Kia cee'd sw zenit pro obd
CB arata un consum mai mic
CB arata un consum mai mic

-
- Auto: Saab 9-5 Aero
La mine s a rezolvat- am schimbat cb ul de gpl
SAAB 9-5
Bun, si reglajul inital cum a fost facut? Daca nu ti-au facut reglajul instalatiei si din mers, ai mari sanse sa mergi cu amestec sarac. Probabil ca ti-au zis ca zenit pro face ajustari in functie de sonda lambda, dar ele sunt minore. Nu compenseaza cu reglajul manual din mers.TTY wrote:Kia cee'd sw, zenit pro obd.
ODO: 100000km din 06.2008
Ce sa inteleg prin reglajul instalatiei in mers?
Pai in timp ce conduceai, un tip cu un laptop statea conectat la instalatia GPL si o regla conform cerintelor motorului. Reglaj sarcina, mers constant si relanti.TTY wrote:Ce sa inteleg prin reglajul instalatiei in mers?
ODO: 100000km din 06.2008
A fost reglata pe loc dar la regimuri de turatie diferite ralanty .........2500...3000
Nu cunosc detaliile acestea, nici nu am citit (poate am sarit pagina respectiva) dar poate ii solicit sa o regleze astfel la 1000 km
Nu cunosc detaliile acestea, nici nu am citit (poate am sarit pagina respectiva) dar poate ii solicit sa o regleze astfel la 1000 km
N-am avut niciodata incredere in benzinarii particulari: nici la toaleta nu ma opresc in statiile care nu apartin de cele 3-4 lanturi mari de benzinarii. De combustibil nici nu poate fi vorbaeugenflorinmanea wrote:Nu stiu ce sa mai zic...eu cand am fost odata la Bz aveam rompetrol 95 proaspat bagata.mi au scos din rezervor si nu a iesit bine la teste.
Cred ca tine de noroc si de statie.
Atentie la Rompetrol Fundeni- e partener nu ROMPETROL
eugen, s-a rezolvat ce inseamna, ce arata? Arata fix ca atunci cand mergea doar pe benzina?
-
Da arata cat ar consuma pe benzina- cel putin asta e impresia mea la mers exclusiv in oras.
O sa stiu cu siguranta in preajma revelionului cand fac un drum de Bv.
O sa stiu cu siguranta in preajma revelionului cand fac un drum de Bv.
SAAB 9-5
-
Am zis asta in ideea ca la acel Rompetrol f multi alimenteaza cu GPL- avand un pret f bun: 2.85 ROn sau chiar un pic mai mic. Ideea e ca nu prea iti dai seama ca e partener...dar pe bon apare alta firma nu Rompetrol
Eu prefer Mol ul care e tot pe Fundeni- 2.85 RON litrul si gazul f bun.
Eu prefer Mol ul care e tot pe Fundeni- 2.85 RON litrul si gazul f bun.
SAAB 9-5
-
Intrebare intrebatoare: cei cu instalatii GPL ati vopsit ceva la masina care sa necesite introducerea masinii in cuptor?
AM o zgarietura pe aripa dreapta spate si din cate am citit in instructiuni ar trebui sa scot rezervorul GPL in momentul vopsirii?
Oare nu ar fi suficient doar sa golesc rezervorul- in sensul sa consum tot GPL ul din el- chiar trebuie scos cu totul?
AM o zgarietura pe aripa dreapta spate si din cate am citit in instructiuni ar trebui sa scot rezervorul GPL in momentul vopsirii?
Oare nu ar fi suficient doar sa golesc rezervorul- in sensul sa consum tot GPL ul din el- chiar trebuie scos cu totul?
SAAB 9-5
- _devilson_
- Auto:
in cuptor cica sunt vreo 70 de grade si nu ridica nici un fel de problema. mai ales daca e gol rezervorul de gaz.
Kia Ceed 1.4 - CITY
J.B. http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=3240
Hyundai Elantra 1.6 - highway +
J.B. http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=3240
Hyundai Elantra 1.6 - highway +
-
- JUCATORUL
- Auto: kia ceed 1.4 benzina+gpl(brc)
Eu am vopsit masina integral,nu au fost probleme.
kia ceed 1.4 best pewter beige 14oct.2008 GPLodo 230000km +kia ceed gt line 1.6crdi 2017 97000km
cam cat ajunge o vopsire integrala? Asta in cazul in care nu ai facut pe Casco. Multumesc!
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15