Asa cum probabil unii dintre voi stiti deja , am inceput o mica poveste pe acest forum , poveste pe care o puteti vedea si aici , sunt sigur ca asa cum m-au ajutat pe mine va pot ajuta si pe voi sfaturilor colegilor de pe forum

Nu prea stiu cum sa incep...inca nu imi vine sa cred ca este a mea!
O scurta descriere

Are 61.000 KM ,nu a avut NICIODATA accident , doar revopsita dupa cum puteti vedea in poze pentru zgarieturi, facuta pe casco de primul proprietar.
MI-a dat dovada de la politie si mi-au confirmat si cei de la kia ca a fost revopsita pentru zgarieturi.
La teste a iesit super bine, in 4.5 ani nu a avut absolut nici cea mai mica problema, singura curiozitate este ca a schimbat 2 seturi de placute frana fata/spate si inca un set acum 2 luni doar spate! ( am incercat sa ii explic ca probabil l-au pacalit cei de la kia baneasa )
Ca dotari are tot ce imi trebuie

Ador tapiseria curata dupa ce am fost cu ea duminica sa o curat/spal interior/exterior inclusiv plafon/bord/razuit parbriz de actipild RCA paremise..
Ca aspect, visiniul inchis/deschis/rosu aprins..dupa cum bate lumina, insa chiar imi place si nu ma asteptam sa am o deosebita palcere sa o conduc.
Momentan are anvelope Michelin ENERGY 185/65 R15 din 11.11.2008 si jante tabla
Anvelopele sunt destul de uzate si un tip chiar a zis ca ar vrea sa le cumpere de la mine daca le vand insa nu stiu cat valoreaza.
Cred ca in weekendul asta ajung cu ea sa ii pun si cauciucurile de iarna ca sa nu ma mai car cu ele in portbagaj, sa vedem cum va fi vremea!
Ca mic incident , mi s-a furat antena ..am vazut ca e deja o problema generala..
In ziua in care am cumparat masina , in parcarea de la politie avea o urma verticala de 1 cm alba cu un praf alb deasupra gen creta/var unde a fost lovita pana la tabla, asa a fost sa fie!
Pana la urma am facut RCA la CARPATICA , cel mai ieftin pentru mine am dat 650 lei/6 luni
Nu stiu daca sa ma bag la un CASCO macar 1 an, ar fii cam 750 euro in cazul meu ( faza cu teribilist/sub 35 de ani/necasatorit etc...)
Mai am de mers la fisc sa puna stampila pe foaie de inmatriculare, apoi de primit de la primul proprietar dovada ca nu a recuperat taxa de prima inmatriculare apoi merg sa o inmatriculez!
Trebuie sa platesc si rogivneta si apoi sunt gata de drum!
Va salut!
IonutZz