Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
rg27sty
Auto:

Post by rg27sty »

am vorbit cu dealerul din craiova inainte de a face comanda si a zic ca la varianta de echipare nu se poate face nici o modificare. eu vroiam cotiera, cauciucuri de 195 si tavita in porbagaj peste roata de rezerva. roti de 195 are, cotiera are, tavita o cumpar dupa ce iau masina, dar proiectoare nu are. si tocmai astai le consider cel mai important.
in contract chiar asa zice : intre 90 zile de la plata avansului si maxim 120 zile. Dece? pt ca dealerul si-a luat marja de protectie (intre si intre). toate clauzele din contracrt sunt in favoarea lor (ex: daca nu platesti in 7 zile de cand iti dau seria masinii pierzi avansul).
atunci am bagat si eu ca daca nu aduc masina in termenul specificat sa imi plateasca daune de 0.35%/zi (atat prevede legea). stiind faza si-a luat perioada maxima. :wink:
kia 1.6 115 silver - craiova

rg27sty
Auto:

Post by rg27sty »

si oricum eu trebuie sa fac credit sa sa vand si dacia sa o achit pe asta. asa ca efectiv chiar nu am nici o graba. acum am 2 masini. una pot sa o folosesc. creditul o sa-l fac si eu in ianuarie. dece sa platesc o rata sau 2 degeaba. oricum din ce am citit pe net efectiv unii dealeri zic ca se pot configura altii nu. e varza.
oricum masina am ales-o dupa 2 luni de citit pe net. asa eu zic ca am facut oa alegere f. buna. ramane de demonstrat in practica (din ianuarie incolo) :twisted: PDT_Armataz_02_08
kia 1.6 115 silver - craiova

Rapidel
Auto:

Post by Rapidel »

Arnold12 wrote:Masina mea cica e la pitesti Mit .....
Asa mi-au spus si mie saptamana trecuta , ca este la Pitesti si acum trei zile cand i-am sunat mi-au spus ca nici n-a plecat de la fabrica ...asa ca dupa spusele lor nu trebuie sa ne luam,numai ca eu am o rabdare de fier si inca nu fac spume ...mai astept o saptamana.

Suzzy
Securistu
Auto:

Post by Suzzy »

Sa ma laud si eu: pe 18 oct am comandat o frumoasa Kia cee'd 1,4 Best, abyss blue.
Din pacate nu mi-am permis una pe motorina, insa la cat merg eu cu masina personala, investitia se amortiza destul de greu, asa ca e bine si asa.

Acum nu-mi mai ramane decat sa astept....cafea si tutun la greu :D
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue

B 999 PNA

ODO: >100.000 Km

sonic
Auto:

Post by sonic »

bun venit printre noii tai colegi de suferinta
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue

cornel300
Auto:

Post by cornel300 »

Salut,baieti!Luni am fost anuntat si eu de D-na Zina Petcu, de la AUTOPRIM Galati, ca mi-a venit seria de sasiu. :D
:D Asta,dupa ce,atit simbata si duminica am innebunit-o cu telefoanele fiindca vazusem ca la voi venisera seriile.Ieri am incheiat asigurarea Casco!Acum..............astept saminta.Desi sunt mai usurat.....tot stau ca pe ghimpi!Nu mai am rabdare!Spuneti-mi si mie!Cele 3 saptamini pina imi va veni masina sunt din momentul in care am primit seria de sasiu sau din momentul in care am incheiat asigurarea Casco?
kia cee'd 1,4 Best,culoare Piston Gray-in asteptare -noiembrie

kuguk
Auto:

Post by kuguk »

chiar asa... bun venit :wink:
Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007

Suzzy
Securistu
Auto:

Post by Suzzy »

Sa inteleg ca tu ai prins una pe stoc? Cum se face ca-ti vine asa de repede?

Eu am fost la Mit Motors Baneasa si avea unele modele pe stoc, insa numai motorina, modele care sareau de 16.ooo euro. :(
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue

B 999 PNA

ODO: >100.000 Km

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

cornel300 wrote:Cele 3 saptamini pina imi va veni masina sunt din momentul in care am primit seria de sasiu sau din momentul in care am incheiat asigurarea Casco?
In cazul fratelui meu, seria a venit pe 3 octomrie iar masina a ajuns in Galati pe 22 Octombrie. Asigurarea CASCO si plata catre dealer a fost facuta la o zi sau doua dupa ce a ajuns seria.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

kuguk
Auto:

Post by kuguk »

Am fost si inainte la Mit Motors si mi-a zis dealeru ca daca astept putin si poate am noroc si prind ceva pe stoc si asa s-a si intamplat. Nu vroiam chiar Compas blue dar in fine , decat sa stau pana in ianuarie mai bine asa.
Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007

sonic
Auto:

Post by sonic »

la naiba eu vroiam kompas blue de ce nu mi l-a dat mie :lol:
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue

G.A.A.Buz.
sensei
Auto:

Post by G.A.A.Buz. »

unde-i ai facut asigurarea CASCO? Platesti cumva in leasing masina si de aici obligatia sa faci acum CASCO sau pot si eu, care o iau cu cash, sa fac asigurare inainte de venirea masinii?
cee'd 1.4 EX GSL+optionale/pewter beige, primita pe 26.11.07

amolea
Auto:

Post by amolea »

mie nu mi-a venit inca seria :?: :(

GeorgeC
Auto: Kia Ceed 1.4 LX 2007

Post by GeorgeC »

pai cum sa faci CASCO daca nu a sosit masina inca?...eu am de gand sa le fac cand masina e in curtea dealerului...ca doar trebuie poze ale masinii pt CASCO.

P.S. Dealerul mi-a spus ca in 2 saptamani masina o sa fie la ei.
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007

marinero
Auto:

Post by marinero »

Dupa ce primesti seria si faci plata in cit timp vine masina ?

Post Reply

Return to “Generalităţi”