Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
igor_tsr
Auto:

Post by igor_tsr »

Gerula wrote:Ca daca dispuneam de fonduri s-ar fi chemat Leon, Seat Leon, Noul Seat Leon in varianta FR.
Si eu am cochetat cu Leon, dar parca bordul arata arhaic... si nu prea sunt eu sofer de curse.... Ceed mi s-a parut ergonomic, comod si estetic placut, la banii astea chiar nu am gasit altceva. Mai era un criteriu, "fara masini franceze", poate ii deplasat criteriu, dar eu il am :wink:
KIA cee'd 1.6DSL TX Comfort, Kompass Blue
Image

catalin2804
Auto:

Post by catalin2804 »

azi m-a sunat dealr-ul. Masina a intrat in fabricatie si m-a anuntat ca nu poate pune geamurile electrice spate. Ma asteptam. E bine ca stiu ca a intrat in fabricatie ca aveam emotii. Eu masina am platit-o dupa 1 iunie. Oricum am avut o bafta, dar si dealer-ul a avut incredere in mine ca platesc si a trimis comanda chiar daca nu am dat avansul. Imi era ciuda ca nu am prins data de 24 a lunii pt ca au fost niste complicatii la banca cu creditul, dar din cate am intele comanda a fost data pana la urma pe 31 sau 1. Am mers numai la limita :).

nicul
ideolog
Auto: -

Post by nicul »

unde ai dat comanda catalin2804? Ca si noi am dat comanda pe 27 parca dar m-a asigurat dealer-ul ca va veni la sf lui iulie incep lui august. Totusi am niste emotii...

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

cataline, se pare ca tu esti mai norocos ... Pe restul se pare ca nu ne'a anuntat nimeni ca ar fi intrat masina in fabricatie. Daca ar fi la fel si pentru noi, ar insemna un termen de livrare undevala inceputul lunii iulie, cel tarziu ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

catalin2804
Auto:

Post by catalin2804 »

din suceava. Mi-au spus ca dureaza 2 luni. Daca vine la inceputul lui august ar fi bine. Sigur nu au cum sa stie decat in momentul cand imi vine numarul la sasiu.

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

@andrei0241

Catalin nu a spus in ce conditii a dat comanda, poate nu a umblat foarte tare la lista de optionale motiv pentru care s-a lucrat pe o precomanda lansata deja de KiaRomania.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

catalin2804
Auto:

Post by catalin2804 »

am adaugat optiunile care le-a cam pus toata lumea : jante, cotiera, faruri ceata, cheie pliabila, scaun regalbil pe inaltime si bine inteles geamuri electrice spate. Am postat ce masina am comandat cu cateva pagini inainte.

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Zi-mi te rog pe ce data ai dat comanda.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Caaaaat? Pai parca ziceau ca au scos posibilitatea de a pune optionale pe LX Best tocmai pentru a miscora termenul de livrare. Pai daca pentru LX Best e 3 luni, pentru o varianta pe care pui si optionale ... ajungi la 4-5 luni. Si asta la o luna jumate de la lansarea pe piata. Se pare ca numarul de Cee'd'uri pe care'l poate primi importatorul e mic fata de cererea existenta ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

igor_tsr
Auto:

Post by igor_tsr »

@andrei0241:

ai vazut in realitate cum arata un Kompass Blue? eu am ales aceasta culoare, dar numai dupa poze, si am emotii cum va arata in realitate.
Image

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Image

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

igor_tsr wrote:@andrei0241:

ai vazut in realitate cum arata un Kompass Blue? eu am ales aceasta culoare, dar numai dupa poze, si am emotii cum va arata in realitate.
Iti pun si eu poze cu kompass facute in iasi
Image
Image Image

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

m-asteptam sa fie un pic mai deschis kompass blue asta. cel de langa el e machine silver?

igor_tsr
Auto:

Post by igor_tsr »

sonty wrote:m-asteptam sa fie un pic mai deschis kompass blue asta. cel de langa el e machine silver?
si eu la fel, ma asteptam sa fie mai deschis. la Audi A3 exista un albastru deschis, ma asteptam sa fie mai aproape de ala decat albastru de la Picanto. asa-i cand nu ai mostra de culoare pe tabla, cum au mai toti ddealer-ii.
Image

Post Reply

Return to “Generalităţi”