piese in garantie
piese in garantie
Am fost la ENA la revizia de 75000km si le-am spus ca aveam probleme la ambreiaj. (se auzea un zgomot atunci cand calcam ambreiajul.) Au spus ca este de la un rulment. Mi-au oprit certificatul de garantie ca sa faca comanda la rulment, ce stiti este normal asa ceva? Mi-au spus ca dureaza 2-3 zile, si ma vor suna ei, dar a trecut o saptamana si ... nici un semn. 

Re: piese in garantie
salut
mi se pare cel putin ciudat oprirea carnetului de garantie la service. eu am schimbat radio-cd pe garantie, am asteptat vreo 2 saptamani si nu mi-au retinut nici carnet. in sistemul lor informatic trebuie sa fie datele de identificare ale masinii asa ca nu inteleg de ce au nevoie de carnet.
mi se pare cel putin ciudat oprirea carnetului de garantie la service. eu am schimbat radio-cd pe garantie, am asteptat vreo 2 saptamani si nu mi-au retinut nici carnet. in sistemul lor informatic trebuie sa fie datele de identificare ale masinii asa ca nu inteleg de ce au nevoie de carnet.
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109
Ena Galati....str.Cosbuc,exista un topic intreg despre ei si modul in care se comporta cu clientii.
Subscriu, Inuendo. Am mai fost la Autounoversal si voi mai merge. Atentie la primul pret ce ti-l spune, fiindca la urma, mai mereu, va fi altul, putin mai mare. Insa, de stii cum sa pui problema, vei plati tot pe primul mentionat.