Ca si concluzii, dupa o asteptare lunga pt. livrare si dupa 2.000 km facuti rapid in mai putin de o luna... Masina a meritat asteptarea. Este tot ceea ce ma asteptam sa fie, si mai mult de atat.
- Motorul NU este de loc slab (cum aveam eu o mica temere), trage bine, chiar si in modul Active ECO (pe care l-am folosit tot timpul in acesti primi km, pentru a minimaliza sansa unui eventual kick-down si turarea peste 3000 rpm).
- Consumul mediu in primii 2000 km este de 8.6l/100km, in conditiile in care am mers cel mai mult in regim de oras.
- Sonorizarea, desi este "entry level", mi-a depasit cu mult asteptarile. In zilele si saptamanile lungi de asteptare cautam solutii aftermarket pentru o sonorizare serioasa, dar, la cum se aude cea originala, mai pot astepta un pic, pana strang un buget mai consistent

- INsonorizarea masinii este foarte buna, iar motorul, desi diesel, nu prea il auzi in mers. Multi amici aveau impresia ca mi-am luat benzinar, cand am auzeau pe strada.
- 4x4 este excelent, cei de la Dynamax chiar au livrat ce au prezentat in reclama lor. Pe langa joaca - inevitabila

- pe drumurile forestiere din zona, il pun la incercare in fiecare zi, cand o scot din curte. cealata masina trebuie sa o las in drum cand sunt semene de ploaie, pentru ca, daca o bag in curte, nu o mai scot, patineaza ca nebuna pe iarba uda. Sportage-ul nu are nici cea mai mica problema, urca aproape la ralanti, fara nici o patinare.
Ca minusuri.... Nu sunt multe, si sunt marunte...
- Vorba lui Robert de la turatii.ro (
http://www.turatii.ro/2011/09/20/kia-sp ... l-crdi-at/ ), au facut coreenii niste reduceri de cheltuieli acolo unde nu era cazul... toate comenzile de pe cotiera soferului sunt luminate, in afara de butonul de deschidere usi. Culme e ca butonul ala o sa il folosesti cel mai des, pentru ca masina incuie usile automat, si nu le descuie decat dupa ce opresti motorul si scoti cheia din contact; daca vrea cineva sa coboare din masina inaintea ta, va trebui sa descui usile, si o vei face pipaind, nu vazand butonul ala
- alt exemplu de reducere a costurilor total prosteasca este sub bord, partea pasagerului. Nu care sa existe multe masini pe lume care sa nu aiba un capac de plastic acolo, care sa protejeze echipamentele de acolo de picioarele pasagerului. Ei bine, Kia Sportage asta noua e una dintre aceste masini, daca esti pe locul pasagerului si iti intinzi un pic picioarele, o sa lovesti in aeroterma si alte mufe si fire ( vedeti poza)
p2.JPG
- Scaunul soferului pare ok la prima asezare pe el, este ok la drumurile normale, insa la 200km+ ( distanta, nu viteza

) incep sa iti amorteasca picioarele, buza din fata a scaunului fiind cam tare.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
[url=http://clubkia.ro/viewtopic.php?f=74&t=19982]Kia Sportage III, MY2013, 2.0DSL (134 CP), 4x4, AT, Techno Orange[/url]