http://www.worldcarfans.com/11301265311 ... -gt-leaked

Ca posesor de pro cee'd prima generatie, trebuie sa spun ca noul model arata demential... Dar va fi cu siguranta peste bugetul meu..

1.6 200 cp 6 trepte 0-100 in 7.9quelloo wrote:misto ledurile de desupra proiectoarelor
dar oare de ce nu e si poza din spate
in pozele astea arata bine... dar motoru.... motoru....
N-are cum. O sa fie in jur de 20 (cel putin).quelloo wrote:daca ar fi un 15-16000 si-ar gasi ceva cumparatori
prea scump pentru 1.6 (poate daca e si full la optionale atunci da...)Sali3ri wrote:N-are cum. O sa fie in jur de 20 (cel putin).quelloo wrote:daca ar fi un 15-16000 si-ar gasi ceva cumparatori
Avand in vedere ca este varf de gama va veni cu siguranta cu foarte multe dotari standard. Masina vrea sa se bata cu modele precum Scirocco. Sub 19k sigur nu o sa fie.quelloo wrote:prea scump pentru 1.6 (poate daca e si full la optionale atunci da...)Sali3ri wrote:N-are cum. O sa fie in jur de 20 (cel putin).quelloo wrote:daca ar fi un 15-16000 si-ar gasi ceva cumparatori
Ramane de vazut. Iti dai seama ca si eu vreau sa fie ieftinaquelloo wrote:ca sa se bata cu scirocco ii trebuie un 2.0.... si un pret cu cel putin 8000 de euro mai mic la dotari egale...

Nu e chiar acelasi motor modificat. Are turbo, intercooler, etc. Exista motorul de multa vreme in SUA. O fi avand acelasi nume dar este din gama noua. Am mai dat odata link-ulSali3ri wrote: Motorul este acelasi 1.6 GDI dar modificat sa produca 200 cp.
ai si o lista de dotari pentru varianta GT?the1 wrote:Bine v-am regasit! Nu am mai activat de ceva vreme pe forum, dar revin cu cateva informatii exclusive si oficiale legate de pret si disponibilitatea noilor modele, care vor fi, se pare, cele mai ieftine hot-hatch-uri compacte de pe piata. (analiza concurentei in articol).
Listele de comenzi vor fi deschise din a doua jumatate a lunii martie!
PRET si primele poze cu versiunea in cinci usi, cee'd GT> http://autobis.ro/stiri-auto/cele-mai-i ... -euro-1876
Poate ca topicul ar putea fi redenumit cee'd GT/pro_cee'd GT